Zobacz pełną wersję : mój crx
więc moze ja tez sie pochwale w koncu mam hanie 1.6 ed9 narazie tylko kilka fotek ale reszte podrzuce niedlugo.
Gratuluje w koncu sie udalo czekamy na foty :D
juz niedlugo podrzuce,teraz niebardzo bo jest cały w brudny i w soli :lol: poniewaz dopiero wruciłam z traski........... 8) umyje i foty wrzucam od razu :lol:
No w końcu :D :D
Gratuluje , niech Ci się dobrze jeździ.
No to wreszcie znalazłaś to co chciałaś. Gratuluje
A jednak go przytargałaś :D
W sobote go oblookam w robocie (mam nadzieje ze przyjedziesz)
Kombinuj wolne na niedziele :lol:
Gratulacje
Pozdro
Kombinuj wolne na niedziele
Obowiązkowo o 13:00 za McSyfem w niedzielę :!:
sam miałem jeszcze niedawno temu crx-a i troszke mi sie za nim tęskni, gratulacje dobrego wyboru, malinka autko :))
pozdro ALL :)
niestabilny
20-01-06, 10:36
Gratuluję. :)
hehe to sie Beety doczekala wkoncu CRKI:D mniam do zobaczenia na swiatlach ;) albo lepiej nie.... :)
tak doczekalam sie ale .... silniczek chodzi ok.ale nie jest idealana tzn. musze pomalowac całą na wiosne no i maske wymienic .także wymaga jeszcze duzo pracy zeby byla ok.
tu jest zdjecie dla niecierpliwych o tutaj (http://i29.photobucket.com/albums/c276/beety/CRX-1.jpg)
dozob.... na swiatłach :lol: 8)
ooo prosze Gratuluję zakupu
a czy nie upierałaś się że ma być niebieski :roll: :P
niech się dobrze prowadzi ;) ten CRX
Hehe i ja gratuluje zakupu malenstwa, oby sie dobrze spisywało. Rowniez czekam na foty chyba ze w niedziele cos napstrykam ;)
Kombinuj wolne na niedziele
Obowiązkowo o 13:00 za McSyfem w niedzielę :!:
nie dam rady przyjechac niestety udalo mi sie wykrecic z pracy w sobote ale nie w niedziele
chyba ze spot sie przedluzy do 17........... :lol:
Hehe i ja gratuluje zakupu malenstwa, oby sie dobrze spisywało. Rowniez czekam na foty chyba ze w niedziele cos napstrykam ;)
przykro mi bardzo :( ze nie moge przyjechac ale w nast. niedziele napewno będe..... :lol:
Noooo..... Gratulki! Witamy w klubie uzależnionych od CRXa ;) !
Czy to jest D16A9 czy d16a8?
D16A6 1.6 16V SOHC PGM-FI 1590 108hp@6000rpm 100tq@5000rpm '88-'91 Civic Si
'88-'91 CRX Si 8)
D16A6 1.6 16V SOHC PGM-FI 1590 108hp@6000rpm 100tq@5000rpm '88-'91 Civic Si
'88-'91 CRX Si 8)
Beata ja mam inne dane (troszkę się różnią) : D16A6 = 109KM/6300obr/min, 135Nm/5200obr/min.
Ale to jest wersja amerykańska to może być inaczej. Tak czy tak jedziemy na tym samym wózku :D :lol: :) :D :D
Pozdrawiam i do zobaczenia na streecie!
Jedno tylko pytanie. Czego nie d16a8/9 ??
Pozatym niema nic sexowniejszego niż kobitka w CRX.
Zwłaszcza jak robi dresów w Golfie mark 2 ze świateł :D.
A ja dalej niewiem czy EG6 czy EE8 :D.
ps. Stasiek masz fajnego Avatara z tym żelazkiem :D
szkoda ze amerykanska werje kupilas. ale dobrze ze najmocniejszy silnik:) i aluski fabryczne masz. mam nadzieje ze niebawem zobacze sprzęta
Jedno tylko pytanie. Czego nie d16a8/9 ??
owszem chcialam taki no ale..... ciezko wogule znalezc crx-a za takie pieniadze jakie mialam na niego przeznaczone,gdybym miala wiecej bylby wiekszy wybór.A ten sposród wszystkich jakie widzialam okazal sie ok.(no nie jest super ,wymaga troche pracy ale w koncu ma swoje lata)
szkoda ze amerykanska werje kupilas. ale dobrze ze najmocniejszy silnik:) i aluski fabryczne masz. mam nadzieje ze niebawem zobacze sprzęta
czemu szkoda ? :( chodzi oto ze nie ma pełnego wyposazenia.
gratulacje zakupu beety wreszcie masz H..... :wink:
chodzi oto ze nie ma pełnego wyposazenia
troszke tak, np. nie ma tylnej kanapy, i golfy II bedzie ci trudniej objezdżać bo masz troszke mniej KM :wink:
ps: a czy nie kupilas go w Jarosławiu czasem? bo moj znajomy miał podobnego...
kupilam go w Katowicach,kanapa tylna jest.
a z golfami II to mysle ze sobie poradze :lol: 8)
wygląda na dobry stan :).
Ja bym sobie kiedys kupił ale się boje po doświadczeniach dary i luczara z CRX.
Obu się wszystko po olei zaczeło sypać. Darze to zwłaszcza. W sume dary był zmenkolony od zakupu.
Szkoda że już mają lata swojej świetnościza sobą.
Ale z dużym budrzetem bym mógł startować do CRX :D takim aby wszystko wymienić zrobić blacharke. hehe.
fajny sprzecik. tylko założ mu kwadratową blache z tyłu jak bedziesz przerejestrowywała :wink:
tak wlasnie chce zalozyć taką tylko nie wiem czy to nie bedzie problem w urzedzie tzn pewnie bede musiala dluzej czekac na nie i czy takie blachy nie sa duzo droższe od zwyklych.........
Nie ma żadnej różnicy czy prostokątna czy podłużna. Bierzesz od ręki którą Ci sie podoba i płacisz tyle samo.
Pozdro Łukasz
beety gratuluje posiadania wymażonego furacza...
mocne pozdro
jacek
Nie ma żadnej różnicy czy prostokątna czy podłużna. Bierzesz od ręki którą Ci sie podoba i płacisz tyle samo.
Pozdro Łukasz
tak z tym nie bedzie problemu jak pytalam ale widze ze duzo sie pozmienialao od czasu jak rejestrowalam poprzednie auto.....
teraz musze czekac 7 dni na tablice........ :( a dowod dostane narazie czasowy...... :roll:
Świetny wybor gratuluje zakupu do zobaczenia na trasie pozdrawiam
a tam ile kosztowal jesli moge zapytac
malutki ten samochodzik :) sympatycznie sie prezentuje, pzdr. N.S
Beety ogladalem twoj samochodzik i doszedlem do wniosku ze troche serca i bedziesz miala swoj wymazony wuzek
PS
co do licznika zalatwie ci cala przekladnie jesli chcesz napisz mi na gg
pozdrawiam
crx ogolnie jest zajebisty, :mrgreen: szkoda ze nie ma mlodszych w tej budzie, ten w zalacznikach byl na alegro do sprzedania za 17 klockof troszq za drogo :D:D ale piekny
no fajniutki :mrgreen: ale jak za 17 to jednak za dużo
p.s. zna ktoś jakiegos dobrego sprawdzonego (i w miarę taniego :mrgreen: ) lakiernika? Potrzebuje pomalować maske i spojlerek na czarno :roll:
ja znam sprawdzonego lakiernika :D moj kuzyn ma zaklad lakierniczy i robi to calkiem dobrze ;)
moj kuzyn ma zaklad lakierniczy
w Łańcucie? Krzysiek ma na imię?
moj kuzyn ma zaklad lakierniczy
w Łańcucie? Krzysiek ma na imię?
zgadza sie, na kazimierza wielkiego jak sie jedzie na gluchow to przed orlenem w prawo i w dol ;) Jacek i Krzysiek tam robia moi kuzyni hehe a Krzysiek ma fajna toje supre 3.0 turbo :shock:
witak Luczar cos wspomial o Kolaczyca ponoc tam zajebiosc gosc maluje
tel 13 44 60 333
zgadza sie, na kazimierza wielkiego jak sie jedzie na gluchow to przed orlenem w prawo i w dol Jacek i Krzysiek tam robia moi kuzyni hehe a Krzysiek ma fajna toje supre 3.0 turbo
to właśnie Krzysiek malował moją hankę :mrgreen:
pozdrów go tam ode mnie jak go bedziesz widział :wink:
zgadza sie, na kazimierza wielkiego jak sie jedzie na gluchow to przed orlenem w prawo i w dol Jacek i Krzysiek tam robia moi kuzyni hehe a Krzysiek ma fajna toje supre 3.0 turbo
to właśnie Krzysiek malował moją hankę :mrgreen:
pozdrów go tam ode mnie jak go bedziesz widział :wink:
hehe no i z tego co widac dosc elegancko to zrobil :P
ok pozdrowie go przy najblizszej okazji :D
fryzjereczek
24-02-06, 17:26
Witam.Oglądałem tego crx-a na żywo i szczeże powiem że jest warta te 17 tysiaka.
CRX wypas auto jest. Ale ma doś dużo wad które wynikają z wieku auta. Usterki zaczynają ostatniow nich wychodzic :(. Ale i tak jest super.
w$h, To może jakieś upusty załatw dla HPC :grin: Jak rodzina to rodzina.
Szkoda że luczarowi CRX oni nie pomalowali. Bo szoda tej fajnej farby.
o tak by to mniej wiecej wyglądało:
http://i29.photobucket.com/albums/c276/beety/maskacrx.jpg
i spojelrek taki sam jak mój:
http://i29.photobucket.com/albums/c276/beety/spojlercrx.jpg
musial bym jakos konretniej pogadac hehe ale jak cos to bedziemy dzialac w tym kierunku ;)
nio fany a jaki ma felgi bardzi mi sie podoba
[ Dodano: 2006-03-04, 17:22 ]
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C936561
moze cie to zainteresuje
no i nie wiem zastanawiam sie nad ta maską i chyba dozbieram kaski i karbonik zarzuce :mrgreen: wszyscy muwia ze nie mna sensu jej robic a koszty jej zrobienia są niewile mniejsze od karbonowej maski. :mrgreen:
chyba dozbieram kaski i karbonik zarzuce
za jedną czwartą wartości auta :???:
wszyscy muwia ze nie mna sensu jej robic a koszty jej zrobienia są niewile mniejsze od karbonowej maski.
to według wszystkich ile ma taka maska kosztować :?:
betty gratuluje ceerki w jedynym słyznym kolorze :twisted: troche ruda ja atakuje ale odrobina pracy i bedzie miodzio :mrgreen:
za jedną czwartą wartości auta :???:
to według wszystkich ile ma taka maska kosztować :?:
w warszawie jest firma ktora wykonuje czesci z tworzywa. nie to samo co carbon ale cena prawie 3 razy nizsza bo np maska kosztuje 700 zl , znalazłam tez maske z laminatu za 400 zł.
a carbonowa nie wiem
jesli chodzi o moją maske to nie problem jest pomalować ją , ale problem z wyprostowaniem bo jesli ktos tego nie zrobi o ile się da, fachowo to taka maska bedzie mi pękac co jakiś czas i znowu bedzie trzeba ją robic wiec nie wiem narazie sie zastanawiam czy jest sens robić ta czy kupić nową.
no nie wiem czy wiesz ale u mojego rodzinnego malarza rowniez zajmuja sie lekkimi naprawami blachy, prostowanie itp tak ze to tez by porzadnie zrobili :mrgreen: no ale jak tam chcesz
no o prostowaniu to nic nie muwiłes ze oni tez to robią ......no ale cóż hondzia juz gotowa spojler założony a efekt widac w moim nowym podpisie.... :wink: :mrgreen:
widziałem wczoraj na żywo , wow ! :mrgreen:
Betty to kiedy można na żywo zobaczyć ? ;)
Betty to kiedy można na żywo zobaczyć ? ;)
Nie wysilając sie zobaczymy CeeRke Beety na ognisku w Czarnej.
betty gratuluje ceerki w jedynym słyznym kolorze :twisted: troche ruda ja atakuje ale odrobina pracy i bedzie miodzio :mrgreen:
to najnowsze fotyz sesji... mojej crx juz bez rudy .. :mrgreen: na szczęscie.... :mrgreen:
http://i29.photobucket.com/albums/c276/beety/beetycrx/crx5.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c276/beety/beetycrx/crx6.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c276/beety/beetycrx/crx9.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c276/beety/beetycrx/crx2.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c276/beety/beetycrx/crx.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c276/beety/beetycrx/crx7.jpg