witam, witam. widzę że jakiś ziomek z moich okolic :wink:
Wersja do druku
witam, witam. widzę że jakiś ziomek z moich okolic :wink:
MarcinCz zrób galerie. A moze masz już gdzies fotki swojego Accorda. Z chęcią bym pooglądał.
A tak wogóle to też witam wszystkich nowych.
Pozdro Łukasz
Witam witam!!! Dobrze trafiłeś!
Pozdrawiam :!:
Hello :)
lukasz zrobie jakieś zdjęcia w sobote to ich tu wrzuce bo mam narazie tylko 5 i to takich brzydkich :(
Witam wszystkich witanych i witających, powitanych i nie powitanych :D
witam rowniez :D
Witam wszystkich hondo maniaków od niedawna jestem szczęliwym posidaczem hondy prelude więc postanowiłem wstąpić w wasze szeregi. Pochodze z łańcuta a o stronie dowiedziełam się od jednego z was bo ktoś dorwał mnie przed supermarketem i zareklamował stronę wiec WITAJCIE!!!
Yo Feel the flow :)
witaj :mrgreen:
czy zaglądasz tez na H3M i masz grafitową prelude III ??????
Witaj DZEDAJ
no fkońcu jesteś :PCytat:
Zamieszczone przez DZEDAJ
IV gen SilverShadow :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Senturion
moja honda to preluda IV generacji rok. 1995 silnik 2,0 kolor srebny fotek jeszcze nie ma ale juz nie długo
ps. pytanie do MarcinaCZ z brzozowa czy kręci sie tam w twoich okolicach morski golf 2, taki stuningowany brak klamek, bad look i takie inne bo to moja była bryczka tam została sprzedana :mrgreen: jestem bardzo ciekawy jak z nia
Powitac, jak będe w Twojej okolicy i nie zapomne aparatu to będziesz miał kilka fotek ;) do galeri
Witam i pozdrawiam czwóreczkę. 8)
Witam i pozdrawiam.
Jeżdzi tutaj, widze go kilka razy w tygodniu. To chyba taki chłopak z Górek go ma. Te klamki to mi sie podobają i ta maska też jest fajnie zrobiona:)Cytat:
Zamieszczone przez DZEDAJ
wielkie dzięki za odpowiedz bo bardzo chciałem się dowiedzieć co z nim, dużo razem przeżyliśmy :D pozdrawiam
Witam rowniez nowego w naszym gronie. Do zobaczenia na drodze
tego golfa czesto widywalem na miescie ;)
czy to nie jest taki turkusowy golf II diesel ktory powstał w Jarosławiu, potem był w Przemyślu a potem widywałem go pod WSIZem...?
Tak jest dzejku, dokładnie to ja go kupiłem w przemyślu i się zajołem wnętrzem tego bolida a pod WSIZem go widywałeś bo tam studiuje :wink:
Cześć. O Forum dowiedziałem sie od waszego kolegi MacK .
W swoim dorobku miałem juz 3 Hondy . Jedną EG4 94r.D15B2 I dwie MA8 D14A2 . Honda jest moją pasją i jest to dla mnie najlepsza marka samochodowa.
Choć Nie jestem z Podkarpacia a, z Białegostoku ,to mimo to myśle ,że przyjmiecie mnie do swojego grona :)
Witam, życze iłej współpracy z nami i czuj sie jak u siebie :mrgreen:
tak trzymaj :DCytat:
Zamieszczone przez Maro
Witam!
Ładnie, wg. Ciebie które lepiej się sprawują japońce czy angliki?Cytat:
Zamieszczone przez Maro
Czesc :)
Amerykańce :DCytat:
Maro napisał/a:
W swoim dorobku miałem juz 3 Hondy . Jedną EG4 94r.D15B2 I dwie MA8 D14A2
Ładnie, wg. Ciebie które lepiej się sprawują japońce czy angliki?
Witam i Pozdrawiam, Northern Sun
Cześć i witka
Elo. Witaj
Witam DŻEJKU.
Witam, witam.
To i ja witam... Chwile mnie niue bylo na forum ale widze ze pojawiło sie kilka nowych kobietek... :lol: Pozdróffki
Witam i pozdrawiam.. :)
Siemanko :lol:
ja równiez witam własciciela crx myslaalm ze będe sama z crx-em(2 gen :lol: ) jak kupie ale jednak nie :D
widizałam pare razy na miescie super :lol: :lol: :lol:
No Ja także witam panią.
Cytat:
Zamieszczone przez Piszol
a Ja czekam na foty Kasi z Hanią :D :DCytat:
Zamieszczone przez w$h
Również witam na forum.
pozdro
jacek
Powitać usera ślicznej pralki...
pozdro
jacek