POWODZENIA!!
pamiętaj że nie jesteś sam.....moich kilku kupli hondomaniaków jest niedaleko. :D
Wersja do druku
POWODZENIA!!
pamiętaj że nie jesteś sam.....moich kilku kupli hondomaniaków jest niedaleko. :D
hej. dotarlem na miejsce. juro na swoje pokoje, a dzis zalecze jakas impreze i od poniedzialku po agencjach-moze bedzie dobrze. mieszkamy w wellingborough- 30 min pociagiem od londynu. odezwe sie jak dam rade. pozdro!
to Powodzenia w szukaniu pracy :grin:
no mysle ze z praca bedzie ok! cos podobno ruszylo. bylem ogladac nowe pokoje- jest naprawde super- silownia, 32 cale telewizor, pokoj wyglada jak nowy- zaraz po malowaniu, ladna lazienka, dua kuchnia i ogrod. za 40 funtow za tydzien. mieszkac bedziemy z 5 kolesiami w wieku od 25 do 45 lat. narazie jestem zadowolony. wellingborough jest malym miastem z fajnym klimatem, za niedlugo bede mial cyfrowe wiec porobie foty. co 3-4 auto jezdzi na felach wieksych od 19" i na glebie.wszystko po lekkim tuningu i z mugenamihehe. odezwe sie jak dam rade w nastepny weekend. pozdrawiam.
Po pierwsze witam wszech wobec i każdego z osobna :smile:
Po drugie pozdrawiam Ariadne, koleżankę z Lubelskiego Klubu Hondy :mrgreen:
No i Fugacziego, bo też czasami odzywał sie u nas :smile:
A po trzecie, mam sprawę, ale to już w innym dziale :wink:
Witaj Banyo :) próbuje sobie zlokalizowac w moim mózgu gdzie jest ten komis bo mieszkam nie daleko armii krajowej ;)
Troche póżno ale lepiej póżno niż.... :wink:
Witam wszystkich miłośników HOND na podkarpaciu :smile:
Dozobaczenia na drodze :!: :cool:
Witam, witam Cię tutaj Banyo :)
powitac powitać zacnych klubowiczów:mrgreen:
ja świerzutki w klubie wraz z niebieskim"jajem":P
dziś zakupiłem i dziś pierwszy mały spot pod ERA w Łańcucie :cool:
na czasie jakieś foto pstrykne :wink:
pozdro
witam witam bardzo serdenczie czule i mile w naszych zacnych progach :D