Powitać kolejne żelazko na forum (domyślam się że masz żelazko a nie jakiegoś sedana :?: ).
Dobrze że dołączyłeś bo mało nachych kanciaków w hondapodkarpacie :)
Pozdrawiam i czekamy na foty i dokładniejszy opis w dziale "nasze hondy"
Wersja do druku
Powitać kolejne żelazko na forum (domyślam się że masz żelazko a nie jakiegoś sedana :?: ).
Dobrze że dołączyłeś bo mało nachych kanciaków w hondapodkarpacie :)
Pozdrawiam i czekamy na foty i dokładniejszy opis w dziale "nasze hondy"
Witaj :D
Powitac nastepnego milosnika HONDY!!!!!!!!!!!!
witam i pozdrawiam
A oczywiście że zelazko.Narazie zabrałem sie za przeróbki wizualne,a z czasem myśle wstawić mu nowe serduszko...
Witam i Pozdrawiam, Northern Sun
Witam i pozdrawiam.
Wszyscy witają Nowego, witam i ja ;) Pozdrawiam i zapraszam na ''prasowanie'' asfaltu na spocikach !
witam wszystkich
trafilem na forum przez przypadek ale ciesze sie ze jestem
Hania lekko zmodyfikowana tak z zewnatrz jak i motor silniczek d15b2 calkiem niezle daje rade
pozdrawiam
:mrgreen:
No witka!!! Lekko zmodyfikowana? Pochwal się!!! Czekamy nan zdjecia ;)
no powitac kolejnego milosnika wielkiej H 8)
witam ponownie
nie ma sie czym chwalic wydech Sebring, prawdopodobnie zmieniony walek rozrządu tak mowil klijent od ktorego kupilem Hanie. W sumie honde kumpla z takim samym silnikiem zostawiam lekko z tylu wiec chyba prawda.
no autko posadzone na glebie ok. 3-4cm no i to co mi sie najbardziej spodobalo to superowy przedni zderzak jak beda fotki to sami ocenicie wyglad. Cif jest w 1990 roku.
Pozdrawiam 8)
Witam i cieszę sie że kolejne żelazko dołączyło do HCP!
Kumpla tez zapros do nas :lol:Cytat:
Zamieszczone przez ciapexx
Foty obwiazkowo! Pozdrawiam!!!
no to bardzo podobna do mojej :D d15b2, sebring, gleba, 90rok :D moze kiedys staniemy razem na swiatlach :D
witka
w$h juz cie kiedys spotkalem jak jechalem doi rzeszowa ale laska nie pozwalala za szybko jechac hehe ale czemu nie mozemy kiedys stanac na swiatelkach tylko zeby bylo cieplo i wmiare dobra droga nie za slisko bo to zadna frajda jechac 50km/h
Witam i pozdrawiam.
No witam.
Witam. Ostatnimi dniami przyłączyło się do klubu wiele osób :D
hehe dokladnie, zrobi sie cieplej to cos sie wykombinuje ;) fajnie by bylo kiedys na spocie wiosennym gdzies zrobic klubowe wyscigi na 1/4 mili tak dla zabawy ;)Cytat:
Zamieszczone przez ciapexx
witam i pozdrawiam kolege z okolic.
PS piekna furka, i ciągle mnie zastanawia jakim cudem masz cały zdrezak po takiej zimie :mrgreen: ???
Witam,witam.Bedziesz miał zdjątka to sie pochwal.Tez przerabiam swoją to bedę miał porównanie :D
witam
Senturion poprostu uwazam jak i gdzie jade hehe ostatnio go troszke pokleilem po tym jak moja madra siostra porzyczyla odemnie autku :cry:
Witam i Pozdrawiam, Northern Sun
witam wszystko serdecznie ,Jestem posiadaczem Civica 95r. jajeczko 16 VTEC
witam witam serdecznie czule i mile hehe :)
PS
no panowie witac sie i posty nabijac na konta hehe ;):P
>>>>>>komentarz moderatora<<<<<<
ten topick nie powstał w celu nabijania postów
ja też witam :cool:
siema :)
witam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
witam nowego w klubie :smile:
witam i pozdrawiam.
Witam i pozdrawiam.
Witaj
Ja równiez witam serdecznie :mrgreen: :mrgreen:
Witamy w naszych progach kolege z 5G.
Coraz więcej tu EG6 :] Też musze sobie kupi :D. JAk ktoś by miał jakiś cynk to pisac hehe.
No fajnie coraz wiecej nasz sie robi zajefajnie
:grin: pozdrawiam
Powitać kolejną ŻABCIE!! ;)
witac, witac, :mrgreen: kiedys tez kupie sobie cos z vteckiem, narazie jedyne 102 KM ale zaczynalem od 80 to nie jest zle w kazdym razie rosnie nie maleje :mrgreen:
Witam wszystkich posiadaczy Hani :grin:
Mam Civica 1,6 V-tec z 93r w Hb
Przesiadam się właśnie z Civicklubu na Honda podkarpacie.
Myślę że zostanę miło przyjęty :wink:
witam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
witam kolejnego własciciela Haniiiiiiii :mrgreen: :mrgreen: