Witam wszystkich Formowiczów.
pozdrawiam Spookie.
Wersja do druku
Witam wszystkich Formowiczów.
pozdrawiam Spookie.
Mack sory ale w tym temacie powinienes dac ostrzezenie wszystkim uzytkownikom ktorzy witaja sie wiecej niz dwa razy. ja probowalem tylko zwrocic uwage wlasnie na nabijanie glupich niepotrzebnych postow :P pozdro
Witam wszystkich nazywam się Wojciech ;) ale możecie mi mówić Tempa-Strzała jestem
z Gniewczyny Łańcuckiej w środę razem z Leonem byłem po hondę civic cupe pod poznaniem
silnik 1,5 d15b7 delikatnie obniżona felgi oz 15''
Jak przystało na nowego witam wszystkich klubowiczów. :smile:
Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem białej Hondy Civic :mrgreen: , silnik 1.3, alu. 14"
Pokażę się na najbliższym spocie
Pozdrawiam
Witam Struś ...Ladne białe Jajko :) zapraszam do działu "nasze Hondy" przedstaw tam swoje autko :) dzis byl spot o 16 za MC ale zapraszam za tydzien w to samo miejsce o tej samej godzinie :)
Witam wszystkich klubowiczow jestem posiadaczem Hondy 1.5V-tec od 2miesiecy w najblizszym czasie dodam fotografie , Pozdrawiam wszystkich :mrgreen:
Bry :)
Witam wszystkich kierownikow i kierowniczki
Witamy :) zapraszamy do dzialu "nasze hondy" zapodaj jakies fotki swojej solniczki :) pozdro
Taki wiec, jestem tutaj nowy i chciałbym powitać wszystkich. Hondy nie posiadam jak narazie a pomykam Eclipse z 1998 roku, niektórzy mnie juz pewnie widzieli w Rzeszowie.
Chetnie sie pojawie na spotach, zlotach itp.
Pozdrówa !