Witamy lude na naszym forum :) zapraszamy do dzialy Nasze Hondy :) zapodaj jakis opis autka i fotki :) pozdrawiam :)
Wersja do druku
Witamy lude na naszym forum :) zapraszamy do dzialy Nasze Hondy :) zapodaj jakis opis autka i fotki :) pozdrawiam :)
W niedziele nie dam rady, a co do silnika to 2.0 - F20A4 :)Cytat:
O Powitać kolejną pralke. Wpadnij może jutro na niedzielnego spota :)
Ps. Jaki masz silnik?
Powitac kolegow :wink: Jestem tu za namowa Kamilooo i Markusa , Pozdrawiam
fotki tutaj : moja pralkaCytat:
Witam wszystkich, jestem pierwszy raz na forum hondapodkarpacie, mam na imie Tomek, już od 2 lat jezdze hondami, obenie mam accorda V generacji z 97 roku
Pozdrawiam Wszystkich Uzytkowników Forum
tomek_cycu, witam kolejnego lancucianina :)
zapraszam na spoty pod ere a lancucie... wszystko jest napisane w odpowiednim temacie :)
przedstaw rowneiz swoja hanke w dziale nasze hondy
pozdrawiam
Witam wszystkich, dla których HCP jest jak dla patrioty- Bóg Honor Ojczyzna... Myślę, że taka organizacja to świetna inicjatywa ponieważ najlepsza marka powinna się wyróżniać... Jak już pisałem póki co możliwości mam niewielkie bo nie posiadam własnej gabloty ze względu na to, że granica wieku moich możliwości zostanie otwarta za kilka miesięcy. Jednak myślę, że mimo wszystko będę mógł coś wnieść do różnego rodzaju organizacji zlotów i spotkań. Myślę, że przy wspólnym zaangażowaniu można wiele zdziałać. Dlatego jeszcze raz wyrażam duża chęć do pomocy i gdybym tylko mógł coś zrobić to czekam ... GG: 9720471
Pozdrawiam
mołody, gniewny, abitny....
kamilc15 witaj
poczytaj troszkę foruma zeby załapać klimat....
jeszcze raz witam... :)
Nic innego przez cały dzień nie robię ... :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez jacek_w
Wczoraj się zalogowałem i witam się z wszystkimi klubowiczami :grin: . Mam Hondę Civic 1,3 16 V od pół roku.
Pozdro wszystkim :!: