Witam nowych użytkowników słusznej marki :D
Wersja do druku
Witam nowych użytkowników słusznej marki :D
tu się jeszcze nie udzielałem, więc najwyższy czas:) pozdrawiam
Witam wszystkich serdecznie, w Hondach zakochany jestem od dawna, a od niedzieli jestem szczęśliwym posiadaczem Hondy Civic. Pozdrawiam!!!
Witam serdecznie!Cytat:
Zamieszczone przez noctyfer
Widzę, że ktoś z Przeworska przybył... może spocik zapoznawczy? Dziś na Biedronce o 21:00?
Elo elo! Witam wszystkich jako nowy użytkownik tego forum :mrgreen: Co prawda nie jestem z podkarpacia ale mam nadzieję, że dacie szansę na bliższe zapoznanie a z czasem... chciałbym nawet i spotkanie :mrgreen: :mrgreen: Nawet nie czuje jak rymuje ;)
Ja również witam wszystkich posiadaczy Hanek, pozdrawiam i szerokości, przyczepności życzę!!
Witam wszystkich
Witam wszystkich i cieszę się, że "hondapodkarpacie" istnieje i tak prężnie działa... .
pozdrawiam
Witam wszystkich. Pisze dziś pierwszy raz. Nosze sie z zamiarem kupienia pięknego samochodu wiec Honda będzie jak znalazł. Mam nadzieję, że tutaj znajdę dużo pożytecznych informacji na temat mojego wymarzonego samochodu.
Geet - To jest wiecej niz pewne ze wszystkie informacje jakich ci bedzie potrzeba to uzyskasz na tym forum!! Ale nie tylko o czym sie sam przekonasz!!
No i powitac w szeregach - Czekamy na foty twojej Hani :twisted: