Witam wszystkich forumowiczow HCP :D Jestem ze Stalowej Woli,jezdze Civiciem Ej1 d16z9 :D Pozdrawiam i szerokosci :D
Wersja do druku
Witam wszystkich forumowiczow HCP :D Jestem ze Stalowej Woli,jezdze Civiciem Ej1 d16z9 :D Pozdrawiam i szerokosci :D
Witam wszystkich i pozdrawiam z Tarnobrzega ! :smile:
Interesuję się fotografią, podróżami i oczywiście szybkimi Hondami :wink:
Obecnie jeżdżę nudnym Civicem 7gen, a jestem na etapie zakupu 6gen vti.
Witam wszystkich na forum.
Pozdrawiam i do zobaczenia. :-)
siemka Monia, witamy na forum, i zapraszamy na spoty/zloty:)
Dziękuję za zaproszenia. :wink:
Witam, witam ....
Postanowiłem się wbić do klubu, wkońcu miejsce zamieszkania zoobowiązuje...
Myślę, że bede na większości spotów i zlotów, obecnie mieszkam w Rzeszowie, ale na stałe w Ustrzykach DOlnych :-D
Autko to: Honda PRELUDE 2,2 z małym car-audio ( stacja multimedialna) :lol: Na spocie, obczaicie...
Myśle, że bedzie to dla mnie przyjemność poznać ludzi którzy mają takie odpicowane bryki i czasami bardziej dbają o nie, niż o swoje kobiety :-D
Pozdr i do zobaczenia ;)
Powitacccc Klubowiczow , nieklubowiczow , zrzeszonych niezrzeszonych , tych starszych i tych mlodszych :mrgreen: milegooo dzionaa i dobrej jazdyy :smile:
Jak to na początek chciałbym się z wszystkimi przywitać...
Dopiero co rozpoczynam swój udział na forum... Chciałbym poznać wszystkich i wszystko, mimo iż niekiedy brak czasu... Ale postaram się w miarę uczestniczyć w życiu forum i HCP...
Serdeczne pozdrowionka dla wszystkich... :-)
witam wsszystkich i pozdrawiam wszystkich:) i dozobaczenia na drodze:)
siemanko ;) zaczynam swoja przygode na tym forum takze prosze byc wyrozumiałym :D hehehe pozdrawiam cale HCP :twisted: