Demon, witamy witamy i oby dalsza znajomość na forum i udział w życiu klubu był dużo bardziej aktywny niż to było do tej pory !! (hmm ?? skąd ten kolor ?? - ale to już nie moja sprawa) do rychłego zobaczenia na Spotach i na trasie !!
Wersja do druku
Demon, witamy witamy i oby dalsza znajomość na forum i udział w życiu klubu był dużo bardziej aktywny niż to było do tej pory !! (hmm ?? skąd ten kolor ?? - ale to już nie moja sprawa) do rychłego zobaczenia na Spotach i na trasie !!
Witam wszystkich! Ogarne autko to wpadne na spota jakiegos ;)
Witam serdecznie wszystkich posiadaczy i fanów tej japońskiej marki-HONDA. Jestem posiadaczem Civic'a, '99, 1.4 iS, 5D. Mam nadzieję, że znajdę tutaj dużo cennych informacji, sam chętnie pomogę-w miarę możliwości, podzielę się doświadczeniem...
P.S. Jest ktoś z Dębicy?
Witam.
Z Dębicy na pewno ktoś się znajdzie.
:wink: Hello Wszystkim :)Mam na imię Ela jestem nowa...ale postaram się dostosować do was hi hi ;) no autka jeszcze nie mam ale spokojnie..właśnie myślę nad zakupem czegoś fajnego:) jak możecie to doradźcie :) pozdro
kupuj tylko honde elizabeta89 witam serdecznie w naszym skromnym klubie
Cześć Wszystkim.
Mieszkam w Rzeszowie i jestem posiadaczem białej Hani z 92r.
Na razie będę aktywny ale nie dołączę do klubu, ponieważ nie mam prawka (ale hania stoi w garażu i czeka, hehe).
Mam nadzieje, że będziecie pomagać w modach ;)
Witam Wszystkich
Obecnie jestem cichym obserwatorem.....czekam.
cichy już jeden jest :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Szpostan
na co czekasz :?:
A tak ogólnie to witam w imieniu całego HCP ;)
czesc :)
ja też sie przywitam z tymi których już znam a tych których nie znam mam nadzieje ze poznam :)
pzdr