Czesc. Jestem z RZ i jezdze srebrnym Civem z 94 roku... moze czesc z was mnie zna lub chociaz widziala na miescie... jezeli nie to mam nadzieje ze kiedys sie zobaczymy... :) pozdro :)
Wersja do druku
Czesc. Jestem z RZ i jezdze srebrnym Civem z 94 roku... moze czesc z was mnie zna lub chociaz widziala na miescie... jezeli nie to mam nadzieje ze kiedys sie zobaczymy... :) pozdro :)
w imieniu HCP witamy cię Poki :) ...pokazuj furacza w dziale Nasze Hondy i przybywaj na spooty ;)
Witam wszystkich :)
Jestem nowym użytkownikiem tego forum no i co za tym idzie swojej pierwszej Hondzi :D
Ostatnio w niedziele byłem na spocie czarnym jajem z ojcem (do poprawek - nie którzy na pewno pamiętaja :P)
Do następnego :wink:
miskku witaj, witaj :) pokazuj foty w dziale NASZE HONDY bo nie wszyscy mieli przyjemność widzieć :)
ps. ale nam przybywa tych użytkowników :D
witam wszystkich użytkowników tego forum. jestem nowy i jeszcze nie bardzo wiem co i jak działa na forum. :sad: ale już niedługo wrzucę fotki mojej fury. pozdro
Siema, siema :DCytat:
Zamieszczone przez ERNI_87
Forum ogarniesz w mgnieniu oka :P W spotach doświadczenie już masz :)Cytat:
Pokazuj furacza, bo dobry jest :twisted:Cytat:
Siemka wszystkim, jestem tez nowym użytkownikiem, byłem raz na spocie, w niedziele za MC
:P heheh, tak ogólnie napisałem bo chcialem się też tutaj jakby wpisać. :)
Więc pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia :)
Jakie auto posiadam to honda Civic EG3 niektórzy mieli okazjie zobaczyć mojego brudasa :p
Ale to nie moje, bo na mamusie zarejestrowane :D hehehe, także do zobaczenia.
Rafał.
Witam wszystkich. Jeżdżę czerwonym CRX-em i jest super :D
Pozdrawiam i do zobaczenia.
Witamy Cie benny i zapraszamy do działu Nasze Hondy i przedstaw nam swoje autko
Witam wszystkich! Chciałem się przywitać jako nowy użytkownik. Jeżdżę Hondą Civic 1.6iSR, jestem jej właścicielem od ponad 2lat.
Pozdrawiam i do zobaczenia! :-)