Witam serdecznie wszystkich maniaków HOND :) już tu kiedyś zaglądałem ale taki natłok spraw że miałem drobny zastój teraz powinno się to troszkę zmienić :)
Wersja do druku
Witam serdecznie wszystkich maniaków HOND :) już tu kiedyś zaglądałem ale taki natłok spraw że miałem drobny zastój teraz powinno się to troszkę zmienić :)
Witam kolege w imieniu swoim i innych
Witam :-)
Bazan witam !! 4WD ? pokazuj to w dziale nasze hondy !! :D
Witam wszystkich bardzo serdecznie :smile:
Co prawda znam juz Wasze forum bo zarejestrowalem sie w zeszlym roku pod nickiem tomzal, ale niestety bylem biernym uzytkownikiem i tylko czytalem forum nie udzielajac i z tego co pamietam to sie nieprzywitalem. Dlatego teraz sie nawracam i witam wszystkich miłośników HONDY :grin:
Siema Żalinx fajnie że w końcu jesteś z nami :D ... pokazuj szybko Twoje autko bo na prawde jest kozak :D
PS. Twój poprzedni login już skasowany :D
Witam wszystkich :-D
Nie mam Hondy ale postanowiłam się zalogować u was gdyż nie ma na podkarpaciu klubu Rovera ani MG a to autko jest podobne. Mój nick to *verrine*
P.S. Zostalam lekko namowiona przez mojego przyjaciela Bartosza :)
Witam ^^
Nazywam się Piotrek, można mnie zobaczyć na Jaśle i czasem w Rzeszy w granatowej długiej i niskiej Piątce. Hymmm co więcej? Fotki? Czas pokaże :)
zapraszamy na dzisiejszy spot pod galerie jasielską o 19
Witam wszystkich wielbicieli japanese cars, a w szczególności HONDA :smile: Mielec, tam bywam na spotach, ci którzy tam przyjeżdżają już mnie poznali. Obecny sprzęt COUPE VI gen. z silniczkiem D16Y8. Do zobaczenia na spotach , zlotach i ... i ...