witam wszystkich klubowiczów ;) jestem nowy wiec chciałem się przywitać;) troszke zejdzie aż oblokam stronke ale juz mi sie podoba;) mam nadzieje ze poznamy sie na spotkach i zlotkach;) pozdro!!!
Wersja do druku
witam wszystkich klubowiczów ;) jestem nowy wiec chciałem się przywitać;) troszke zejdzie aż oblokam stronke ale juz mi sie podoba;) mam nadzieje ze poznamy sie na spotkach i zlotkach;) pozdro!!!
Witam Wszystkich! :)
Cześć ;)
:siema:
Witajcie :)
Witaj ! :)
Cześć Wszystkim:)
hejj życzymy milego i częstego korzystania z forum:))
Cześć wszystkim.
Jestem w sumie nowy i nie nowy. Hondę (Vgen) posiadam od roku i od początku zainteresowałem się HCP. Zaliczyłem pare spotów na MD, byłem w Przeworsku (do tej pory miło wspominam), później troche górę wzięła fotografia (moja druga miłość od dawna, hobby i praca) i niestety Honda poszła troche w zapomnienie, ponieważ cały czas i pieniądze inwestowałem w foto. Ale na wiosne postanowiłem coś z tym zrobić. I chwile poźniej marcowym wieczorem na parkingu pewna pani przerysowała mi lekko zderzak i zbiła lampe tylną. Dużo by opowiadać o całym nieprzyjemnym przebiegu, policji itp. no ale wkoncu dostałem dość pokaźne odszkodowanie jak na tą małą szkodę no i się zaczeło. Na pierwszy rzut poszły lampy na tył red-white clear. Dzisiaj będą zamontowane, przy okazji nareszcie zmiana na alufelgi i dużo kosmetycznych rzeczy po zimie planuje zrobić. Co dalej... napewno wygłuszenie, gleba, a dalej to zobaczymy. Wcześniej jeszcze musze wreszcie założyć temat w dziale "Nasze Hondy".
Mam nadzieje że fakt że się rozpisałem nie jest negatywny.
Przy okazji mam pewną propozycję. (Z góry piszę że nie uważam się za profesjonalistę, ale mam za sobą wiele udanych sesji i projektów zdjęciowych.) Mianowicie jeżeli ktoś z klubowiczów byłby zainteresowany dobrą sesją zdjęciową swojej Hondy to jestem do dyspozycji, sądze że się nie zawiedzie. Hmm nie chce sie reklamować, ale myślę że link z portfolio małym sie przyda w ocenie mego poziomu.
pozory.michaLuszczak.com
P.S: Jeżeli moderator stwierdzi że ta propozycja nadawałaby się na temat osobny to jestem jak najbardziej za.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na ulicy i spotach.