witam;) widzę że mały lifting stronki ;) jak najbardziej pozytywnie;)
Wersja do druku
witam;) widzę że mały lifting stronki ;) jak najbardziej pozytywnie;)
Witam, mam na imie Mariusz , mieszkam w Stalowej Woli, a od pazdziernika w Rzeszowie. Moje pierwsze autko i jak narazie jedyne, EG3 94r.
Pozdrawiam
eg3 -> dobre na początek - później będziesz chciał więcej i więcej i więcej. :) Witamy w naszym gronie
hyhy, Hanne mam od 31/10/2006 i bardzo szybko zaczelo brakowac, ale wszsytko sie o kase rozbija... B/
witam wszystkich
witaj cześć i czołem pytasz skąd się wiozłem jestem Gaweł HE HE pozdrawiam w imieniu władzy hcp jak i użytkowników jeżeli posiadasz auto to prośba o umieszczenie opisu w odpowiednim dziale pozdro
Oooo długo mnie tu nie bylo u was :) stronka spoko teraz wyglada :) pozrowionka
witam
O Waszym forum dowiedziałem się przez przypadek od chłopaków z hcforum.pl i civicklub.pl. Pytałem czy nie znają auta z podkarpackiego to mi poradzili żeby u Was popytać. Wlazłem na forum i zacząłem czytać i czytać i czytać. I mimo że jestem innej części polski to pozwolicie że będę Was nawiedzał. Bardzo fajne forum.
Witam wszystkich:) Stronka wypas:cool2: Myślę że czeka nas wiele udanych spotów/zlotów:)
Pozdrawiam.
Hej w0cinu i Damian zapraszam do czynnego udzielania się forum wpadania na zloty kilkoma słowami ,, Niech wam forum przyjemnym będzie" i oczywiście przedstawić autka w odpowiednim do tego dziale .