hehe dla mni prela rulez tylko szkoda ze nie vtec u mnie ale to tylko kwestia czasu.
Tiwazi ma dobre informacje - u źródła:) (szkoda ze cie tu niema )
Kolbuszowa - moja wioska 30 k od rzeszowa :]
Wersja do druku
hehe dla mni prela rulez tylko szkoda ze nie vtec u mnie ale to tylko kwestia czasu.
Tiwazi ma dobre informacje - u źródła:) (szkoda ze cie tu niema )
Kolbuszowa - moja wioska 30 k od rzeszowa :]
witam i pozdrawiam ;)
Powitanko dla wszystkich :mrgreen:
Jestem nowiutki i świeżutki na forum, mojego civiczka już troszę mam :mrgreen:
Jest to jajeczko z 92 r. ze skromnym motorkiem 1.3 :oops: no ale daje radę :twisted:
Pozdrawiam wszystkich
witam witam daj fotki moze obczajam z widzenia jajko :> bo ja tez z lancuta
witam i pozdrawiam
w$h fotki pstryknę i dodam. Ale dla Ciebie to nie musze bo mnie znasz he he he :wink: niedaleko mieszkam pozdrawiam maciek
czyzby grafitowe jajko z zielonej? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez kwasziorkor
Cytat:
Zamieszczone przez w$h
Dokładnie :wink:
ps: proszę nie zdradzać mojego adresu bo jak go zobaczy ktoś kto mnie nie lubi to mnie dopadnie he he he he :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Witam i pozdrawiam.
Witam i pozdrawiam.
Czesc ,witaj, pozdrowienia
Cytat:
Zamieszczone przez w$h
czy to jajo czasem parkuje na gen. Maczka pod blokiem 15 za biedronką :?: i dzisiaj jeździło po mieście z lekko zagiętą maską :razz:Cytat:
Zamieszczone przez kwasziorkor
Siemka:)
MACK wie wszystko :)Cytat:
czy to jajo czasem parkuje na gen. Maczka pod blokiem 15 za biedronką :?: i dzisiaj jeździło po mieście z lekko zagiętą maską
uwaga wielki MACK patrzy :shock: hehe :mrgreen: ;)
Dokładnie he he he - tą maskę planowałem kiedyś zrobić ale to dodaje uroku i wyjatkowości mojej hondzie :wink:Cytat:
Zamieszczone przez MacK
witka pozdrawiam
WITAM :D
Witam wszystkich hondziarzy :) Od 12.06.2006 zostałem posiadaczem hondy accord 1.8 2001 a czy szczęśliwym to sie okaże :smile:
Witam posiadacza ACCORDA :D coraz więcej nas tu jest :D zapodaj fotki autka :cool:
Witam i pozdrawiam
Accord jest super :mrgreen: :razz:
Fotki są w planie- narazie tyle powiem że srebrny :grin: obecnie przyzwyczajam się do nowych gabarytów i doznań :cool: ale czym dłuzej jeżdże tym go bardziej lubie :mrgreen:
od wczoraj i ja mam accorda mam nadzieje ze zostane przy tym autku na dłużej:) prowadzi sie wyśmienicie i te 2L:)
Siema :)
witam i pozdrawiam
no milo powitac
Cześć, i czekamy na opis w dziale "Nasze Hondy"
Pozdrawiam
Powitać. Napisz coś więcej o Accordeonie.
Pozdrawiam
witaj :mrgreen:
witam :mrgreen:
Witam witam kolejnego akccordzika :mrgreen: A który rocznik? Widze że razem mamy do nadrobienia opis w dziale "nasze hondy" :wink:
Witka;)
HeY
Witam :D Widze że coraz więcej Accordów :D
PS. Ludziska róbcie swoje galerie.
witam rowniez
witam
Haj!
no klubowicze moze zrobimy mały zlot co w JAROCINIE w sierpniu bendą rytmy to moze na rytmach czym nas bendzie wiencej tym lepsza zabawa zastanówcie się nad moją propozycją siema!!!!!!!!!!
witam witam.... :mrgreen:
równiez witam.... :mrgreen:
Witam wszystkich . forum przegladam od jakiegos czasu i jakos dzis mnie natchnelo na rejestracje. Pozdro