jakie mazdy mieliscie?
Wersja do druku
jakie mazdy mieliscie?
Tak zgadza się możecie mnie pamiętać ze starego forum nie zaglądałem na nie a tu patrze o jest coś nowego na rzeczy stare ale jakby nowe forum Honda Podkarpacie niewiele trzeba i myk znów siedze w temacie widzę ze tutaj wiecej działow macie o rany chyba pochwale sie tacie tylko najpierw zanurze usta w herbacie , mmmm ale dobra heh ok juz co do Mazdeczek to ja miałem MAzdę MX3 V6 8,5 sek do setki a co do niezawodności to Mazdy przodują nie od dziś topowy roadster MX5 jest jednym z najmniej zawodnych aut świata
Hmmm teraz te zdjecia jak nie wymysle to poprosze moze kogos zeby mi wkleił :?
Witam serdecznie wszystkich milosnikow Hondy z moich rodzinnych stron.
Na forum jestem poraz drugi.
Obecnie mieszkam w NY , ale pochodze z Kolbuszowej.
Moja przygoda z 'H' rozpoczela sie szesc lat temu od
'94 Prelude Vtec , nastepnie byl (i nadal jest) '97 Prelude Sh
no i w koncu moje najmlodsze baby '05 Acua TSX .
Witam :!:
Pamietam Cię z poprzedniego Forum, opisz tą Acurę TSX
Wiatam witam. Samo NY czy moze okolice??
Pozdro Łukasz
Witam i Pozdrawiam, Northern Sun
Witam i Pozdrawiam, Northern Sun
tak w woli scislosci to to futerko to jest floCk. tak sie to pisze. ale to tylko tak zebyscie wiedzieli na przyszlosc ;)
Lord_ZED ten licznik to tak- maly swapik ale nie bede sie tu rozpisywal ;)
Senturion nie wiem czy ty kobieta czy facet (nie wiem w jakiej formie pisac :D ) ale sprzedaj accorda bo jedyna sluszna marka to civic :D ;) :P
No juz koncze coby moderatora nie draznic ;) w wolnej chwili bede sobie klecił topic o moim autku i jak skoncze to zapodam tam gdzie sie takie rzeczy zapodaje tu na forum i wtedy pogadamy o wszystkich szczegolikach :)
pozdrawiam
a ja jako nowy user tez cie powitam Panie kolego :] ja cie kojarze chyba z innego foruma jak pytales o akwanarium w kraku bo podobne autko w avartarze bylo jak sie nie myle :]
pzdr
Zgadza się Panie Kolego heh , byłem tam z dziewczyna w niedzielę ale nic rewelacyjnego powiem wam ,
może ktos mi powie jak założyć stronke www żebym mógł tam dawać fotki i wklejać je na forum bo na prawde nie wiem :?