błąd ogarnięty heh :)
Wersja do druku
Na początku pobytu na tym forum chciałbym się przywitać z wszystkimi, co tu bywają. Na tym forum jestem nowy, ale w temacie autek ze znaczkiem H (tym prostym) mam do czynienia już trochę, bo 8 lat użytkowałem civica 95, a teraz turlam się akordeonkiem 99/cg8/f18b2.
Witam wszystkich jako świeżutki posiadasz swojego pierwszego jakże niedocenionego samochodu Hondy Concerto zakupionej wczoraj(taki sobie zrobiłem prezent na urodziny:p), prawko mam co prawda od kwietnia poprzedniego roku ale niestety od tamtej pory przed domem nie było żadnego samochodu także wprawy w jeździe nie posiadam ale ją jeszcze ogarnę :D
mam nadzieję, że jakoś się wpasuję w całe towarzystwo w końcu nas,hondziarzy łączy miłość do marki :D
pozdrawiam
Witam wszystkich klubowiczów:) dopiero sie zalogowałem na waszą stronę, mam nadzieje ze spotkamy sie nie raz na zlotach w milym towarzystwie:) pozdrawiam jeszcze raz.
Witajcie !!
... a teraz do roboty !! ... zakładać temat w:
http://hondapodkarpacie.org/forumdis...21-Nasze-Hondy
Sieema.Witam Podkarpacka druzne Hondy.
Siemka ściemka wszystkim.pozdrawiam i miłego.:clap:
Siema wszystkim :happy: jestem bratem Łysego, od przedwczoraj użytkownik Hondy Civic Coupe 96' b18c4 :afro:
witam wszystkich!!!!!!!!:)
---------- Post dodany o 14:55 ---------- Poprzedni post dodany o 14:54 ----------
kiedy odbedzie sie zlot w rzeszowie??:)
Witaj,
... zloty w Rzeszowie masz cykliczne ... info znajdziesz na forum.
Jeśli chodzi Ci o jakiś większy Mega zlot ... to nie wiem kiedy będzie w Rzeszowie ... na pewno rozpoczęcie sezonu jest planowane w innym mieście.