-
Witam muszę się pochwalić trafnym zakupem samochodu, miałem ich już kilka ale Honda jest naprawde niezawodna;). Obecnie jestem posiadaczem Hondy Civic VI z małym piecykiem 1.4 który na wyższych obrotach naprawde daje rade. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów.:D
-
Siema Panowie !!
Przedstawcie swoje furki w odpowiednim dziale i uczestniczcie w życiu forum !
Pozdrawiam
-
Siemanko zapraszamy na spoty , ujawnijcie swoje maszyny i powodzenia w modach :))
-
Witam :) Joker z Krakowa się kłania :) Ze znaczkiem H od dłuższego czasu mam doczynienia, aktualnie od 5 lat jeżdze EJ2 :) pozdrawiam :)
-
-
Powitać szanownych użytkowników !!
Niestety obecnie nie posiadam w garażu w całości żadnej Hondy, ale kiedyś na pewno się to zmieni i znów jakaś koHanka będzie na stanie :D
Do tej pory posiadałem civiki- V gena - 3d hb b13a2 1.5 roku oraz VI gena 5d hb 20t2r 4 lata.
Z VI gena zostało tylko mnóstwo części do sprzedania :/.
Jestem z Mielca - pozdrawiam Marek
-
witam
witam wszystkich klubowiczów:clap: ,z hondą mam do czynienia od niedawna pierwsze civic teraz pralka V.Myślę że znajdziemy wiele wspólnych tematów.Kręcą mnie obroty:yes:tej marki.pozdrawiam jurek
-
Ja też Cię witam w imieniu wszystkich. Ale jak większość tu obecnych wiem, że specjalny temat do powitań już istnieje. http://hondapodkarpacie.org/showthre...rpacie/page236!!
-
Witam Serdecznie Wszystkich Użytkowników "H" na Podkarpaciu :)
-