He :D :) :lol: :o Ja dopiero teraz zatrybiłem że Ty piękniejszej płci jesteś.
No no pod wrażeniem jestem jeżeli chodzi o Twoje ambicje - CRX vtec :D
Trzymam kciuki cobys kupiła to zwierzątko.
Pozdrawiam :)
Wersja do druku
He :D :) :lol: :o Ja dopiero teraz zatrybiłem że Ty piękniejszej płci jesteś.
No no pod wrażeniem jestem jeżeli chodzi o Twoje ambicje - CRX vtec :D
Trzymam kciuki cobys kupiła to zwierzątko.
Pozdrawiam :)
Witam wszystkich
Powitac!
witam ! chyba niejestes jedyna osoba ktora marzy o Hondzie ! nam sie marzenia spelnily i Tobie tego tez tego zyczymy!
Witam i pozdrawiam!
Twoje marzenie jest jak najbardziej słuszne!!! Tylko że Vtec..... Hmm... Będzie ciężko, ale powodzenia. [dobrze że nie myslisz o jakimś civie [i to jeszcze czerwonym], tylko o prawdziwej zabawce do wożenia tyłeczka] [[[ :twisted: spodziewam się linczu :lol: , tylko prosze po koleji i jeden na jednego :twisted: ]]]
Witam i pozdrawiam
Zgadzam sie z luczarem! świeta racja! niema to jak zabaweczka tylko i wylacznie do wozenia siebie!!! ewentualnie jeszcze kolezanki!!! a do tego sie Hondy nadaja doskonale!!!
Cytat:
Zamieszczone przez Luczar
Wiem ze bedzie ciężko ale jestem dobrej mysli.
Nie nie civ odpada, wole crx :lol: Luczar jak cos to zlinczują nas oboje :roll: :lol:
wiele osób mnie pyta dlaczego chce takie małe autko.Radzą żebym kupiła coś wiekszego :shock: ale najważniejsze że mój tyłeczek sie w nim zmieści :lol:
I ja witam już druga niewiastę w naszym gronie. Życzę spełnienia marzenia gdyż jest szczytne i warto do niego dążyć, jeszcze raz powodzenia.
Cytat:
Zamieszczone przez Luczar
Hehe no to pojechałes po MacK-u. Luczar niechce nic mowic ale masz racje z tym czerwonym dla mnie tez kolor brzydalll :P Czarny i srebrny to jest piekno :)
Powitac 8)