jak narazie nie narzekam mam ją rok i nic się nie działo mam nadzieje że tak pozostanie jeszcze na długo a przykrości sprawia gdzies około 200k a mi do tego jeszcze brakuje(zakładając, że nikt nie kręcił licznika)
Wersja do druku
jak narazie nie narzekam mam ją rok i nic się nie działo mam nadzieje że tak pozostanie jeszcze na długo a przykrości sprawia gdzies około 200k a mi do tego jeszcze brakuje(zakładając, że nikt nie kręcił licznika)
Witam i Pozdrawiam, Northern Sun
Witam jestem ze stalowej woli to wsumie jest podkarpacie :) lubie bywac na ruznych zlotach itd. moze uwas sie pojawie jak bedziecie organizowac cos wiekszego wiec dajcie jakies info wpadne lub wpadniemy :)
Witam i pozdrawiam. Może napiszesz coś wiecej o swojej Preli i zapodasz jakieś foty bo jestem ciekawy (inni pewnie też)
Witam wszystkich moje ukofane autko to civic niedlugo podesle fotki szczególnie witam ŁUKASZA :D
Również Cie witam Kasiu. Domyślam sie czym sobie zasłużyłem na tą Szczególność, mam nadzieje że już wiecej nie będziesz miała powodów żeby mnie Szczególnie zapamiętywać :wink:
No to czekamy na zdjęcia (koniecznie w galerii)
Pozdro Łukasz
Miło powitac, i jak juz "przedmówca"Senturion pisał czekamy na foty i więcej danych na temat Twojego malenstwa :)
Również Witam :D
PS pozwoliłem sobie wydzielić nowy temat :wink:
Powitać :!:
zaglądaj na forum i śledź posty w "Zloty i Spoty" Zapraszamy :DCytat:
Zamieszczone przez MaTeK
PS właśnie oglądnąłem zdjęcia Twojego auta i przypominam je sobie z wyscigów na 1/4 w Stalowej
Też witam, pamiętam ze Stalowej i raz widziałem w Rzeszowie w święto zmarłych.
Pralka mi sie podoba :lol:
Pozdrawiam