witka :wink:
Wersja do druku
witka :wink:
Witam wszystkich klubowiczow HCP. Czesto tu zagladalem ale dopiero teraz sie rejestruje. Na dzien dzisiejszy posiadam Toyote Celice :???: ale moim marzeniem jest REX!!!!! i mam nadzieje ze bedzie on w moich rekach w niedalekiej przyszlosci. Moze przyjmiecie mnie do waszego grona :?: :?: Pozdrawiam :grin: :grin:
Witam serdecznie :mrgreen:
Cześć :) cześć :)
dzien dobry .witam sie.
zelazko.
jak ktos chce znac moc oraz szczegoly zapraszam na swiatlo.
miejsce urodzenia /zamieszkania /wychowania - RZ
pozdrawia,
witam mam na imię Bartek mieszkam pod Rzeszowem, na razie posiadam corse, :mrgreen: ale już niedługo :cool: , i szukam civica ej9
Hej :) jak bedizesz już miał civica wrzucaj foty na forum :)
dam dam foty :wink: a corsa właśnie pojechała do Rybnika :cool:
witam wszystkich.. :wink:
:mrgreen: Witam wszystkich - na forum drugi dzień - w planach wielo-wieloletnich mam białą S2000 a tak bardziej realnie to przed zimą może Civic najlepiej VTi :mrgreen:
POZdro!
Witaj :)
witam rowniez
Witam JaCa, ...nareszcie ci zmobilizowałem żebyś coś na forum napisał...kupuj eSke--pścigamy sie hehe :D
Witam wszystkich serdecznie :mrgreen:
Pozdrawiam
Witam również..
nowi hondo-maniacy:
!!PAMIĘTAJCIE ABY UZUPEŁNIĆ SWÓJ PROFIL !!
Witam serdecznie!!!!
Chciałem sie troszke dowiedzieć o Tuningu silnika itp. i dlatego tu trafiłem ;)
Posiadam Civica z 2000r (ej9) motorek 1,4 is.
Autko przeszło poważną zmiane wizerunku, a mianowicie:
Kolor czarny, czarne ringi, tylne światla czarne diodowe, przerobiony tylni zderzak, gleba, fele 16", stożek, ciemne szybki itp.......
Jak zrobie fotki to zapodam ;)
Ps. Pisze w imieniu własciciela, gdyż on niema dostępu do neta.
siemanko, pochwal się civiczkiem w dziale "nasze Hondy" :cool:
Cze. Dawaj jakies foty!!
witam rowniez
Chciałem z tego oto miejsca gorąco i serdecznie się ze wszystkimi przywitać ;)
Juz kilka lat jeżdżę Hondami, ale od niedawna mieszkam na Podkarpaciu.
Pozdrawiam wszystkich
Grzesiek
Witam :D zapraszam do działu nasze hondy - pochwal się :D
Witam Szanowne Klubowiczki jak i rownie Szanownych Klubowiczow :mrgreen:
Pozdro,
Krzychu.
witam kolegę :mrgreen: :razz:
Witam wszystkich. Nie sądziłem że tutaj kiedykolwiek napisze,jako fan i posiadacz kultowego Renault5 i moderator na forum Renault5 Klub Polska...przyszedł jednak czas na zmiany...R5 sprzedane
W tym tygodniu zostałem właścicielem civica 92/93, 1.3 grafitowy metalik- i tego wyboru przez sekundę nawet nie żałowałem. Jutro postaram się umieścić opis i zdjęcia
witka w naszych szeregach
witam !!! szukam koszulki honda civic , ewentualnie moze byc sama honda. Macie może do sprzedania??? :wink:
Tu nie jest targ! Tu się tylko witamy!
hmm..nie ma nigdzie miejsca gdzie mozna sie pozegnac wiec zrobie to tutaj, dzis jestem ostatni raz na necie. w sobote wylot do Londynu. nie bede mial dostepu do neta wiec niewiem kiedy sie pokaze- moze jak znajde jakas kafeje, jade do malego miasteczka Wellingbrough(czy cos w tym stylu) narazie mam zaklepany tylko pokoj,
zyczcie mi powodzenia w szukaniu pracy. hehe
pozdrawiam i dozobaczonka!!
No więc Powodzenia :wink:
3maj sie !!! :)
POWODZENIA!!
pamiętaj że nie jesteś sam.....moich kilku kupli hondomaniaków jest niedaleko. :D
hej. dotarlem na miejsce. juro na swoje pokoje, a dzis zalecze jakas impreze i od poniedzialku po agencjach-moze bedzie dobrze. mieszkamy w wellingborough- 30 min pociagiem od londynu. odezwe sie jak dam rade. pozdro!
to Powodzenia w szukaniu pracy :grin:
no mysle ze z praca bedzie ok! cos podobno ruszylo. bylem ogladac nowe pokoje- jest naprawde super- silownia, 32 cale telewizor, pokoj wyglada jak nowy- zaraz po malowaniu, ladna lazienka, dua kuchnia i ogrod. za 40 funtow za tydzien. mieszkac bedziemy z 5 kolesiami w wieku od 25 do 45 lat. narazie jestem zadowolony. wellingborough jest malym miastem z fajnym klimatem, za niedlugo bede mial cyfrowe wiec porobie foty. co 3-4 auto jezdzi na felach wieksych od 19" i na glebie.wszystko po lekkim tuningu i z mugenamihehe. odezwe sie jak dam rade w nastepny weekend. pozdrawiam.
Po pierwsze witam wszech wobec i każdego z osobna :smile:
Po drugie pozdrawiam Ariadne, koleżankę z Lubelskiego Klubu Hondy :mrgreen:
No i Fugacziego, bo też czasami odzywał sie u nas :smile:
A po trzecie, mam sprawę, ale to już w innym dziale :wink:
Witaj Banyo :) próbuje sobie zlokalizowac w moim mózgu gdzie jest ten komis bo mieszkam nie daleko armii krajowej ;)
Troche póżno ale lepiej póżno niż.... :wink:
Witam wszystkich miłośników HOND na podkarpaciu :smile:
Dozobaczenia na drodze :!: :cool:
Witam, witam Cię tutaj Banyo :)
powitac powitać zacnych klubowiczów:mrgreen:
ja świerzutki w klubie wraz z niebieskim"jajem":P
dziś zakupiłem i dziś pierwszy mały spot pod ERA w Łańcucie :cool:
na czasie jakieś foto pstrykne :wink:
pozdro
witam witam bardzo serdenczie czule i mile w naszych zacnych progach :D