siemano hehehe :mrgreen:
i pozdrawiam Honda Team Lublin :cool:
Wersja do druku
siemano hehehe :mrgreen:
i pozdrawiam Honda Team Lublin :cool:
witam wszystkich hondziaźy a w szczegulności kierowce czerwonego jajka na lubelskich blachach a no i z lepą lubelskiego klubu. <może kto zna????????> :cool:
siema siema wszystkim nowym forumowiczom :)
nie kierowce a kierowczynie :D to jest fura @Arii (Ariadny dla niewtajemniczonych)Cytat:
Zamieszczone przez leon
Witam :)Cytat:
Zamieszczone przez leon
To pewnie o mojej Hance mowa. Kiedy i gdzie była widziana?
fabryka wagonów gniewczyna praktycznie co dziennie :lol:
pozdrawiam leon < dyspozytura pn 533 wew.> :lol: :lol:
Witam wszystkich
niedawno wstałem , witam i ide cos zjeść
siemanko racer :wink:
widze ze skorzystales z wizytowki, ktora Ci dalem kolo oszołoma o zagladnales na forum :razz:
nie cukruj sobie bandyto :D namawiałem go osobiście :D
Witka Racer, nareszcie sie pojawiłes
dobra ale ulotke dalem to mi nie sciemniaj :razz: powiedzial ze juz jest na forum, spytalem o nick, dzis widze ze sie wita no i tyle :razz:
wiec joł :mrgreen:
siemanos wszystkim : jusz prawie wekeend
:wink: :grin: :lol:
Siema:)
Jestem tu <new> i zapomnialem sie przywitac ...wiec powitanko dla wszystkich. Mysle ze bedzie nam sie milo razem "pracowalo"..:D:)
pozrdrowienia
witam daw_ido, :D a teraz zapraszam do:
http://www.hondapodkarpacie.pl/viewforum.php?f=15
... możesz tam umieścić swoje autko :D
strzałeczka :wink:
siema daw_ido
siema:)Cytat:
Zamieszczone przez Rogal
Sorki ale narazie nie mam jak pokazac mojej Hani, krucho z czasem bo jestem w maturalnej klasie no i nawal wszystkiego, pozno ze school wracam codziennie, nawet nie mam jak na forum posiedziec.:( ale obiecuje ze to sie zmieni, bo juz niedlugo mi zostalo. A jak cieplej sie zrobi to moze w jakims przyzwoitym plenerze pstrykne kilka fotek Hani i wrzuce na forum.
pozdro 600
Wiiiiitaaaaaam :!:
Kilka dni temu zapisałem się na forum, do zobaczenia na drogach Jasła i Rzeszowa.
Pozdro dla wszystkich :!:
cze
Witam wszystkich,
Na forum jestem od niedawna takze chciałem powitać wszystkich, co prawda udało mi sie juz byc raz na zlocie dzieki namowie Mrozia :) ale dopiero teraz pisze z powodu braku czasu, takze witam i pozdrawiam wszystkich :smile:
niekojaże kolegi ze spota ale witam :wink:
białe jajko kanadyjskie! witamy
Witamy białe Jajko - a to jajko nie staje pod Praktikerem? - jajko na Hamerykańskie blachy przystosowane?
Pracujesz w Praktikerze?
odpowiem za niego . TAk ! :)
No dokładnie tak jak Mrozo pisze to ja staje pod praktikerem i tam własnie pracuej hehe, a co Stasiek bywasz moze w praktikerze że kojarzysz to autko?
a to i ja kojaże autko ale kolegi nie ale będe wiedział w razie W siemanko jeszcze raz :wink:
Witam również kolegę. To pewnie Twoje białe jajko z dokładką przedniego zderzaka widziałem jakieś dwa tygodnie temu na parkingu szpitalnym na szopena?
Witamy Witamy kolejna duszyczka w HCP :)
Pozdrowienia dla wszystkich od nowego uzytkownika forum.
pozdro pozdro :mrgreen:
Nie to raczej nie było moje białe jajko, nie mam dokładki przedniego takze to musiało byc jakies inne jajko.Cytat:
Zamieszczone przez .:ECIK:.
No bywam - czasami przyjeżdżam po żonę :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez bartekwa
No to w praktikerze dwa jajca już są (czarne i białe)
Witam i pozdrawiam :!:
e no to trzeba było tak odrazu:) teraz to juz kojarze Twojego srebrnego CivicA :grin: no i Twoją żone równiez :) Pozdrawiam
studiogsm, witam kolejnego hondziarza z Mielca :)
Witam wszystkich z którymi nie miałem jeszcze okazji się przywitać :D
studiogsm, zapraszamy na spoty :D
Witam, witam. Jesli bede dysponowal wolnym czasem napewno sie zjawie :)
Witam wszystkich a w szczególności Mielczanina :mrgreen: :mrgreen:
ps. Piątek 18:00 parking na celnym .... :cool:
studiogsm, przyjedź, przyjedź :D najlepiej tą Twoją wyścigówką z podpisu :D chętnie zobacze na żywo :D
PS. chyba czaje Twpjego Accorda ... masz może tylną szybę "oklejoną" ??
chcialem was wszystkich powitac na nowo :D
ja rowniez chcialbym powitac wszystkich po prawie dwoch tygodniach przerwy :D