Witamy lude na naszym forum :) zapraszamy do dzialy Nasze Hondy :) zapodaj jakis opis autka i fotki :) pozdrawiam :)
Wersja do druku
Witamy lude na naszym forum :) zapraszamy do dzialy Nasze Hondy :) zapodaj jakis opis autka i fotki :) pozdrawiam :)
W niedziele nie dam rady, a co do silnika to 2.0 - F20A4 :)Cytat:
O Powitać kolejną pralke. Wpadnij może jutro na niedzielnego spota :)
Ps. Jaki masz silnik?
Powitac kolegow :wink: Jestem tu za namowa Kamilooo i Markusa , Pozdrawiam
fotki tutaj : moja pralkaCytat:
Witam wszystkich, jestem pierwszy raz na forum hondapodkarpacie, mam na imie Tomek, już od 2 lat jezdze hondami, obenie mam accorda V generacji z 97 roku
Pozdrawiam Wszystkich Uzytkowników Forum
tomek_cycu, witam kolejnego lancucianina :)
zapraszam na spoty pod ere a lancucie... wszystko jest napisane w odpowiednim temacie :)
przedstaw rowneiz swoja hanke w dziale nasze hondy
pozdrawiam
Witam wszystkich, dla których HCP jest jak dla patrioty- Bóg Honor Ojczyzna... Myślę, że taka organizacja to świetna inicjatywa ponieważ najlepsza marka powinna się wyróżniać... Jak już pisałem póki co możliwości mam niewielkie bo nie posiadam własnej gabloty ze względu na to, że granica wieku moich możliwości zostanie otwarta za kilka miesięcy. Jednak myślę, że mimo wszystko będę mógł coś wnieść do różnego rodzaju organizacji zlotów i spotkań. Myślę, że przy wspólnym zaangażowaniu można wiele zdziałać. Dlatego jeszcze raz wyrażam duża chęć do pomocy i gdybym tylko mógł coś zrobić to czekam ... GG: 9720471
Pozdrawiam
mołody, gniewny, abitny....
kamilc15 witaj
poczytaj troszkę foruma zeby załapać klimat....
jeszcze raz witam... :)
Nic innego przez cały dzień nie robię ... :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez jacek_w
Wczoraj się zalogowałem i witam się z wszystkimi klubowiczami :grin: . Mam Hondę Civic 1,3 16 V od pół roku.
Pozdro wszystkim :!:
To i ja sie przywitam ;) coprawda bez Hondy ale z czarnym złem ;) stały bywalec spotow LA ;)
Powitać :)
CustomGarage, tantarara, no to i ja się przywitam z nowymi forumowiczami :) pozdrowiony !!
Witam wszystkich :)
niektorzy mnie juz pewnie znaja ze spotow Ci co nie to moze mnie poznaja ;)
Witam was :D
wita wszystkich kierownik tyrkusowego EG33 :564:
Witam wszystkich,tak w sumie to jestem zalogowany od stycznia 2008 i tak szczerze zapomnialem sie przywitac z wszystkimi. :wink:
moze za niedlugo znajde troche czasu to wpadne do rzeszowa na jakis spocik pogadac
POZDRO DLA WSZYSTKICH
powitac :-P
witam...jestem nowy na forum.Nazywam sie Rafal i posiadam piekna czarna honde civic 93 r. Zdjecia beda na dniach! w miare mozliwosci postaram sie byc na zlotach razem z moim sasiadem Mroooziem:d wlasnie za jego namowa postanowilem sie zarejestrowac! mysle ze bedzie git.
witam wszystkich do tej pory biegałem po małopolskim forum hondy a od dzisiaj z Wami
http://images32.fotosik.pl/237/7f28d1ceb023f2d7m.jpg
HONDA ACCORD 1.8i ES
struś, czepiasz sie...
moja propozycja: niech witajaca osoba bedzie kazdy w sensie kto pierwszy ten lepszy... jak ktos sie zarejstruje to ktos kto jako pierwszy to bedzie czytal to niech powita w imieniu klubu, pozostali nie beda juz mogli sie witac...
Dokładnie !! ... od tej pory niech tak bedzie !!Cytat:
Zamieszczone przez igor
a żeby pozostać w temacie i żeby ten post nie zaginą to:
Witam Wszystkich z którymi nie witałem się jeszcze na forum.
Witam Wszystkich ! Trafiłem tu dzięki koledze z czarnego jajka, który wczoraj zagadał do mnie na BP, z tego co zdążyłem sprawdzić to ma nick mRoZiOo (szukałem po samochodzie i mam nadzieję, że się nie mylę). I od razu z góry przeprosiny dla tego kolegi, bo zapraszał mnie wczoraj na Waszego spontan spota, ale niestety nie dałem rady na 15.30, byłem coś koło 16 pod biedronką i już tylko jakieś czerwone jajko wyjeżdzało z parkingu, ale nawet nie wiem czy to od Was z klubu. Szkoda, że nie wiedziałem, w którym to kościele, bo bym zajechał, ale przeczytałem w innym temacie, że frekwencja dopisała i niespodzianka się udała także gratki.
W najbliższym czasie postaram się opisać moją Hankę, jak znajdę więcej czasu.
Pozdrawiam i sorki, że się tak rozpisałem na wejściu :)
MarceL, witam gorąco w imieniu swoim jak i całego Klubu HCP !! cóż możemy powiedzieć - ZAPRASZAMY - do czynnego udziału w życiu Forum oraz Spotów jak i do rozwijania swojej pasji związanej z [H] !!
witam wszystkich, od prawie 3 lat jestem w ekipie MKH i w końcu w swojej wielkiej próżności trafiłem też i tutaj :wink:
możliwe, że kilka osób kojaży mnie jako kierownika zielonego jajka :-P
pozdrawiam wszystich...
Talib., witam w imieniu calego HCP i swoim wlasnym oczywiscie :)
zapraszam do dzialu Nasze Hondy -> http://www.hondapodkarpacie.pl/viewforum.php?f=15 i przedstawienia swojej Hanki :)
Witam serdecznie
Podobnie jak Talib. przywędrowałam z MKH na skutek przywleczenia nas przez Rogala do Jasła na spot :mrgreen:
Szkoda, że nie mogłam pochwalić się od razu moją Hanką, ale niestety została w tym czasie oddana w ręce lakiernika .. na mały lifting :cool: Choć z drugiej strony miło było przejechać się eSka ;) wiec nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło..
Na razie staram się ogarnąć nowe forum i postaram się tu poudzielać g:D
Witaj Katie :D
Fajnie że coraz więcej ludzi z MKH się tutaj pojawia :D
Witam wszystkich posiadaczy "H"
Jestem tu od kilku godzin ale widzę że kilka Hanek widziałem już na 'livie' :wink:
Witam wszystkich posiadaczy samochodów ze znaczkiem [H]
Jestem już dłuższy czas na forum ale wtedy jeszcze nie posiadałem swojej Hani tylko woziłem sie bratem Concerta czyli Roverem 214 potocznie nazywanym kańciakiem...
Oraz jak poprzednik napisałja też widziałem wiele na żywo, choćby na podpromiu..Cytat:
Zamieszczone przez Patrixon
Pozdrawiam... :mrgreen:
Siemanko , czuj się jak w domu. Bardzo możliwe , że wczoraj Cie widziałem na podpromiu...Byleś Ty i jeszcze chyba 2 autka jakieś...popraw mnie jeśli sie mylę :)
Nie mylisz sie mRoZiOo, Świetnie sie Twoje Auto prezentuje... Prawdziwa Gangsta... :mrgreen: :mrgreen:
Witam wszystkich wczesniej sporo siedzialem na civicklub.pl ale za namowa któregos z was w Rzeszowie na 1/4 mili dołączyłem. :-D
witam, witam :!: dobrze zrobiles ze zawitales do nas :D szerokosci zycze i zapraszam do dzialu nasze Hondy w celu przedstawienia Hanki :) pozdro
Witam serdecznie wszystkich, mój profil jeszcze skąpy ale dopiero co sie wbiłem na stronkę.
Dzięki tej stronie i niektórym osobom zdecydowałem sie na zakup Hani... trochę leciwa ale z wiekiem podobno lepiej smakuje...nie żałuje wyboru.
stigi82, gratulację wyboru !! witamy i zapraszamy serdecznie do działu nasze Hondy - do aktualizacji profilu :). Zapraszamy także do aktywnego uczestnictwa w życiu forum i spotach :) pozdro !!
Witam całą ekipę :) miło dołączyć do takiej elitarnej grupy ;] pozdrawiam
Witam wszystkich.
Podobnie jak paru poprzedników jestem z MKH lecz niestety niebyło mnie na spocie na rynku :-|
Człapie po Krakowie szarym EG4 :wink:
witam serdecznie, prawie jak chlebem i sola :mrgreen: i zapraszam do przedstawiania swoich kocHANEK w dziale "Nasze Hondy" :!: pozdro
Dzień dobry,
Pozdrawiam wszystkich właścicieli i marzycieli Hondy! Od 3 lat jeżdżę sedanem pięknej V gen. Ale marzę o hb.
A na spocie za McDonaldem byłam 2 razy.
Witam :D