Witam wszystkich forumowiczow HCP :D Jestem ze Stalowej Woli,jezdze Civiciem Ej1 d16z9 :D Pozdrawiam i szerokosci :D
Wersja do druku
Witam wszystkich forumowiczow HCP :D Jestem ze Stalowej Woli,jezdze Civiciem Ej1 d16z9 :D Pozdrawiam i szerokosci :D
Witam wszystkich i pozdrawiam z Tarnobrzega ! :smile:
Interesuję się fotografią, podróżami i oczywiście szybkimi Hondami :wink:
Obecnie jeżdżę nudnym Civicem 7gen, a jestem na etapie zakupu 6gen vti.
Witam wszystkich na forum.
Pozdrawiam i do zobaczenia. :-)
siemka Monia, witamy na forum, i zapraszamy na spoty/zloty:)
Dziękuję za zaproszenia. :wink:
Witam, witam ....
Postanowiłem się wbić do klubu, wkońcu miejsce zamieszkania zoobowiązuje...
Myślę, że bede na większości spotów i zlotów, obecnie mieszkam w Rzeszowie, ale na stałe w Ustrzykach DOlnych :-D
Autko to: Honda PRELUDE 2,2 z małym car-audio ( stacja multimedialna) :lol: Na spocie, obczaicie...
Myśle, że bedzie to dla mnie przyjemność poznać ludzi którzy mają takie odpicowane bryki i czasami bardziej dbają o nie, niż o swoje kobiety :-D
Pozdr i do zobaczenia ;)
Powitacccc Klubowiczow , nieklubowiczow , zrzeszonych niezrzeszonych , tych starszych i tych mlodszych :mrgreen: milegooo dzionaa i dobrej jazdyy :smile:
Jak to na początek chciałbym się z wszystkimi przywitać...
Dopiero co rozpoczynam swój udział na forum... Chciałbym poznać wszystkich i wszystko, mimo iż niekiedy brak czasu... Ale postaram się w miarę uczestniczyć w życiu forum i HCP...
Serdeczne pozdrowionka dla wszystkich... :-)
witam wsszystkich i pozdrawiam wszystkich:) i dozobaczenia na drodze:)
siemanko ;) zaczynam swoja przygode na tym forum takze prosze byc wyrozumiałym :D hehehe pozdrawiam cale HCP :twisted:
Witam nowych "forumowiczów" i zapraszam do aktywnego brania udziału w zyciu forum jak i na spotach, zlotach
Witam wszystkich.
Jestem nowy na forum i postaram się aktywnie uczestniczyć w forum i na zlotach.
Spotkać mnie można w Mielcu, jeżdżę Hondą Civic i CR-V.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH HONDZIAŻY
Siema gonzo007-1989, zapraszamy na mieleckie spotkania :D
Więcej info:
http://www.hondapodkarpacie.pl/viewtopi ... sc&start=0
Pozdrawiam i do zobaczenia !!
Daniel nareszcie zarejestrowałeś sie na forum,bierz Civica,Dawid CRV-ke i wpadajcie na spota jutro
gonzo007-1989, wpadnij CRV-ką :D
Wpadne CR-Vką i możliwe że brat dojedzie hanią civic ale ok 19
POZDRO
Witam wszystkich serdecznie... :P
A witam :D
witam wszystkich klubowiczów jestem tutaj nowy więc sie przedstawie mam na imie marcin lat 22 mieszkam w rzeszowie autko to honda civic coupe rok 95 w najblizszym czasie bedzie poscik na temat autak i fotki pozdrawiem wszystkich
Witam Was! :) jestem szczesliwym posiadaczem Civica Coupe EM2 oraz czlonkiem stowarzyszenia Civic Klub Polska. bede tu czasem zagladal
martin, jacor, witam Was w imieniu calego HCP :)
Zaprezentujcie wasze Hanki w dziale Nasze Hondy i udzielajcie sie na forum :)
Zapraszam oczywiscie na roznego typu spoty :)
Pozdrawiam :)
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowy na forum, mieszkam w Rzeszowie.
Jak na razie nie mam własnej hondy, ale często wożę się concerto rodziców. W niedalekiej przyszłości będę kupował wózek, i na pewno będzie to honda, prawdopodobnie civic v-gen.
Pozdrawiam klubowiczów.
BTW. Mogę wpaść na spota kiedyś? ;)
ryhoo, w imieniu HCP witam Cie na forum i zapraszam do życia klubu :-)
skoro jesteś zalogowany to nawet wypada pokazać się na spocie. W każdą niedziele o 16 za Mc'donaldem :!: zapraszam ;)Cytat:
Zamieszczone przez ryhoo
To i ja sie przywitam jako nowy.
Łukasz- Rudisz, ogolnie pochodze z Brzozowa ale teraz mieszkam w Rzeszowie, na stanie dwie Hondy Civic i 954
No i ogolnie powitac !
Witam wszystkich forumowiczów (żeby nie było, że mnie nie wychowali rodzice ;) )
Jestem nowo zalogowaną osobą na forum, aczkolwiek dość często tu zaglądałam.
(Na spot'y się zdarzało zawitać.. :wink: )
Pozdrawiam :-)
No to my tez witamy :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez KAIKA
Witam wszystkich użytkowników jako nowy forumowicz Myśle że przyjmiecie mnie do grona i że spotkamy się gdzieś na trasie
Witam wszystkich! mieszkam w Krośnie i na razie śmigam standardową Hanią Civic 1,4iS, ale w planach lekkie zmiany aby odejść od standardu :)
defx, witam kolege z miasta :) musimy się spiknąć, zapoznac :)
To i ja witam wszystkich, chodź jestem na stronce HCP zarejestrowany od 19 maja to tutaj jeszcze n ie byłem :)
pozdro dla wszystkich DEMON
Demon, witamy witamy i oby dalsza znajomość na forum i udział w życiu klubu był dużo bardziej aktywny niż to było do tej pory !! (hmm ?? skąd ten kolor ?? - ale to już nie moja sprawa) do rychłego zobaczenia na Spotach i na trasie !!
Witam wszystkich! Ogarne autko to wpadne na spota jakiegos ;)
Witam serdecznie wszystkich posiadaczy i fanów tej japońskiej marki-HONDA. Jestem posiadaczem Civic'a, '99, 1.4 iS, 5D. Mam nadzieję, że znajdę tutaj dużo cennych informacji, sam chętnie pomogę-w miarę możliwości, podzielę się doświadczeniem...
P.S. Jest ktoś z Dębicy?
Witam.
Z Dębicy na pewno ktoś się znajdzie.
:wink: Hello Wszystkim :)Mam na imię Ela jestem nowa...ale postaram się dostosować do was hi hi ;) no autka jeszcze nie mam ale spokojnie..właśnie myślę nad zakupem czegoś fajnego:) jak możecie to doradźcie :) pozdro
kupuj tylko honde elizabeta89 witam serdecznie w naszym skromnym klubie
Cześć Wszystkim.
Mieszkam w Rzeszowie i jestem posiadaczem białej Hani z 92r.
Na razie będę aktywny ale nie dołączę do klubu, ponieważ nie mam prawka (ale hania stoi w garażu i czeka, hehe).
Mam nadzieje, że będziecie pomagać w modach ;)
Witam Wszystkich
Obecnie jestem cichym obserwatorem.....czekam.
cichy już jeden jest :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Szpostan
na co czekasz :?:
A tak ogólnie to witam w imieniu całego HCP ;)
czesc :)
ja też sie przywitam z tymi których już znam a tych których nie znam mam nadzieje ze poznam :)
pzdr