Witamy witamy kolejny "anglik" super zapraszam do działu "Nasze Hondy"
Wersja do druku
Witamy witamy kolejny "anglik" super zapraszam do działu "Nasze Hondy"
Witam wszystkich :)
Jestem nowym użytkownikiem i posiadaczem (od niecałego tygodnia) czarnego civica V :)
Już przed kupnem zarejestrowałem się na forum, bo wiedziałem że musze mieć właśnie ten samochód :D hehe
Hmm co tu dużo pisać :) Wszystko w nim seryjne, dopiero biorę się za niego i w sumie to moja pierwsza taka przygoda z tuningiem, wcześniej w fieście nie miałem nawet ochoty cokolwiek zmieniać, tutaj jest już inaczej. Tylko szkoda że zaledwie 1.3, no ale niestety po dzwonie z fiestą dostałem ultimatum od rodziców "albo 1.3 albo nic", więć wybrałem opcje nr. 1 :)
Sie rozpisalem.
Chcę i mam nadzieje że moge zawitać na spociku w niedziele i popytać (a pytań mam sporo) i porozmawiać na żywo.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia.
witamy i zapraszam do dzialu "nasze hondy". Zaprezentuj swój nowy nabytek :) pozdro
Witam wszystkich miłośników [H] ;)
Siema
PS. nie V-TEC tylko VTEC ;)
Witam wszystkich na forum jestem nowy na forum... :-P Obecnie jeżdżę czerwoną hondą civic 1.3... :oops: hehe ale mam nadzieje ze jeszcze troszke i sie pozmienia POZDRAWIAM :-D
Witam kolege z Mielca :D
witam wszystkich forumowiczów. Świetne forum, moje gratulacje.
s_misiek
Witamy :D
witam wszystkich :D
boczus170
Witamy :P
Witam Was wszystkich fanów pięknych hond :) zaglądam na forum już jakiś czas ale jakoś dopiero teraz starczyło mi odwagi żeby napisać :D Niestety nie posiadam jeszcze Hondy ale wszystko idzie ku dobremu, i za jakiś czas może się to zmienić.
witam wszystkich miłośników Hondy :grin: jezdze zielona 1.6 VTEC
mRoZiLLa :evil:
Damek Witam ja ciebie chyba znam :D
nontop witam w imieniu swoim i klubowiczów zapraszam do działu Nasze Hondy
Witam wszystkich:)
od prawie miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Hondy civic.
Witamy! zaprezentuj swoją Honde w odpowiednim dziale:)
Witamy !! :D
Swoją Hondą możesz pochwalić się tutaj:
http://hcp.nazwa.pl/viewforum.php?f=15
I oczywiście zapraszamy na spoty/zloty ... jak i do częstego odwiedzania forum :D
Witam, Jestem przedstawicielem Sądeckiego Klubu Hondy ;)
Pozdrawiam :-)
Witamy i zapraszamy na zloty HCP ;)
Witam wszystkich :smile:
Witam serdecznie wszystkich maniaków HOND :) już tu kiedyś zaglądałem ale taki natłok spraw że miałem drobny zastój teraz powinno się to troszkę zmienić :)
Witam kolege w imieniu swoim i innych
Witam :-)
Bazan witam !! 4WD ? pokazuj to w dziale nasze hondy !! :D
Witam wszystkich bardzo serdecznie :smile:
Co prawda znam juz Wasze forum bo zarejestrowalem sie w zeszlym roku pod nickiem tomzal, ale niestety bylem biernym uzytkownikiem i tylko czytalem forum nie udzielajac i z tego co pamietam to sie nieprzywitalem. Dlatego teraz sie nawracam i witam wszystkich miłośników HONDY :grin:
Siema Żalinx fajnie że w końcu jesteś z nami :D ... pokazuj szybko Twoje autko bo na prawde jest kozak :D
PS. Twój poprzedni login już skasowany :D
Witam wszystkich :-D
Nie mam Hondy ale postanowiłam się zalogować u was gdyż nie ma na podkarpaciu klubu Rovera ani MG a to autko jest podobne. Mój nick to *verrine*
P.S. Zostalam lekko namowiona przez mojego przyjaciela Bartosza :)
Witam ^^
Nazywam się Piotrek, można mnie zobaczyć na Jaśle i czasem w Rzeszy w granatowej długiej i niskiej Piątce. Hymmm co więcej? Fotki? Czas pokaże :)
zapraszamy na dzisiejszy spot pod galerie jasielską o 19
Witam wszystkich wielbicieli japanese cars, a w szczególności HONDA :smile: Mielec, tam bywam na spotach, ci którzy tam przyjeżdżają już mnie poznali. Obecny sprzęt COUPE VI gen. z silniczkiem D16Y8. Do zobaczenia na spotach , zlotach i ... i ...
siema :D
Witam wszystkich ;)
Witam wszystkich
Zapomniałem się przywitać :D :) Witam Witam!! :) :)
Powitac powitac :-)
Witam fanatyków i użytkowników Hanek. Jestem nowy z lubelskiego, ale korzenie mam podkarpackie i często bywam w Jarosławiu. Aktywnie, prężnie udzielam się na lubelskim HondaTeamLublin, więc pomyślałem że i w podkarpaciu mogę:) Zapraszam do obejrzenia mojego pieruna:)
Witaj :grin:
Siemka Wszystkim!!!!!!!!
Jestem nowy wiec chcialem sie przywitac :) Czekam na jakis spot w rzeszowie to napewno przyjade i zaprezentuje moja hanie. Pozdrawiam was i do zobaczenia.
no czesc czesc w koncu :-P
Witam , mam na imię Robert jestem z Zamościa , mam civica Angielkę d16y2 , w najbliższym czasie zaprezentuję ją wam , i od czasu do czasu będę tu zerkał na Forum :wink: