Powitać;)
Wersja do druku
Powitać;)
Dzień Dobryyyy :)
Witam i ja po długich próbach aktywowania konta ;)
Jestem Natalia, mówią na mnie Łobuziara, mieszkam w Krośnie. O moim związku z motoryzacją nie będę opowiadać, bo jest tego sporo, więc krótko w trzech słowach: wierna fanatyczka Hondy - motocykli i samochodów
PS. Jeśli przejeżdżacie przez Krośnieńskie ulice i zauważycie, że wyczaiła was wysoka brunetka zanim pojawiliście się na horyzoncie, wpatruje się jak w obrazek lub szeroko się uśmiecha (nie do kierowcy :) ) to machajcie - przedstawię się osobiście, heheh
Pozdrawiam!
Witam ... w końcu !!
PS. nie wiem dlaczego nie mogłaś się zalogować ... ważne że problemu już nie ma.
Pozdrawiam
:siema:
Witam xD
Siema Łobuz, w końcu konto aktywne... Szanuj to forum i nie łobuzuj za dużo :D
Od siebie dodam, tylko tyle, że stwierdzenie "wierna fanatyczka" jest trochę za słabe. Powiedziałbym raczej, że jesteś zboczona lub, że masz obsesję :D
Tak czy tak witaj w szeregach ;) :D
Witam :p
Witam wszystkich!! :564:
Siema :)
Witamy i prosimy się udzielać na forum :)
Witam wszystkich:)
Cześć !!
po wakacyjnej przerwie, spracowany wróciłem do naszego jakże "wspaniałego" kraju :D więc witajcie - aloha ;)
ano ahoj :)
Siemano wszystkim pozdrowienia z jasła
Siema ;)
po dłuższej przerwie i ja ponownie się witam.
ps. Ile tu nowych użytkowników, heh, starych pryków tez nie ubyło :P
Witam serdecznie. Pozdrawia Tarnobrzeg :)
witamy tarnobrzeg ;) przywitałbyś się z szefem :D i pokazuj mi tu zaraz furkę i "przeszczep" bo wszystko widziałem na sckpl ;)
Dzieńdobry "najlepszy szefie na ziemi" :D:D Zaraz machne jakiś temacik z hanią, póki co przeszczep czeka na części i jazda z koksem
siemanko;)
Witam
jestem Piotrek z Rzeszowa, posiadam od dwóch lat Hanke 97 coupe dość zmodyfikowaną, (szczególnie ostatnio)
jak zrobie jakieś zdjęcia to wrzucę - oczywiście jak się obczaję jak się wrzuca :)
Witamy :)
Załóż temat swojej Hondy :) w odpowiednim dziale i pokaż co tam ukrywasz :P
Siema, tu sakrut. :) jeżdżę świeżo zakupionym civic w qp 5. Pozatym z jasła, członek Zarządu JKST. :)
PzD
Witamy, witamy :) prosimy u udzielanie się na forum :)
Witaj sakrut, mam nadzieję, że do zobaczenia ;)
Witam wszystkich:) i odrazu zapraszam do obejrzenia mojej czarnej del solki zakupionej w ostatnim miesiącu:)
witam;) widzę że mały lifting stronki ;) jak najbardziej pozytywnie;)
Witam, mam na imie Mariusz , mieszkam w Stalowej Woli, a od pazdziernika w Rzeszowie. Moje pierwsze autko i jak narazie jedyne, EG3 94r.
Pozdrawiam
eg3 -> dobre na początek - później będziesz chciał więcej i więcej i więcej. :) Witamy w naszym gronie
hyhy, Hanne mam od 31/10/2006 i bardzo szybko zaczelo brakowac, ale wszsytko sie o kase rozbija... B/
witam wszystkich
witaj cześć i czołem pytasz skąd się wiozłem jestem Gaweł HE HE pozdrawiam w imieniu władzy hcp jak i użytkowników jeżeli posiadasz auto to prośba o umieszczenie opisu w odpowiednim dziale pozdro
Oooo długo mnie tu nie bylo u was :) stronka spoko teraz wyglada :) pozrowionka
witam
O Waszym forum dowiedziałem się przez przypadek od chłopaków z hcforum.pl i civicklub.pl. Pytałem czy nie znają auta z podkarpackiego to mi poradzili żeby u Was popytać. Wlazłem na forum i zacząłem czytać i czytać i czytać. I mimo że jestem innej części polski to pozwolicie że będę Was nawiedzał. Bardzo fajne forum.
Witam wszystkich:) Stronka wypas:cool2: Myślę że czeka nas wiele udanych spotów/zlotów:)
Pozdrawiam.
Hej w0cinu i Damian zapraszam do czynnego udzielania się forum wpadania na zloty kilkoma słowami ,, Niech wam forum przyjemnym będzie" i oczywiście przedstawić autka w odpowiednim do tego dziale .