Witam wszystkich po długiej przerwie
Wersja do druku
Witam wszystkich po długiej przerwie
Witam wszystkich ;)
siema ... pokaż autko !! i wpadaj na spoty !!
dziendobry :D:D:D czuje sie jakby nowy :D bo nowe forum:D:D:D
dzindybry :D
Siema wszystkim, jestem nowym uzytkownikiem forum. Aktualnie jezdze integra type R. Wczesniej civiciem EG6 i integrą LS. Pozdrawiam.
Witamy !!
witam wszystkich na nowym forum :)
Nowy "użyszkodnik" wita wszystkich ;]
Siema !!
Witam wszystkich. Mam na imię Mateusz i jetem dokładnie z okolic Rzeszowa ale więcej czasu i tak przebywam w samym Rzeszowie. Niektórzy mogą mnie kojarzyć ponieważ mam dość charakterystyczną "plamę" na masce :D Pozdrawiam was i mam nadzieję że w tą niedziele uda mi się skołować trochę czasu i pokazać się na spociku :)
Witamy :!!:
Czesc wszystkim :rolleyes:
Witam wszystkich:)jestem nowym użytkownikiem forum. Moje auto to Civic coupe EJ6 96r.Pozdrawiam
Witamy witamy :)
Witam wszystkich ! :)
Witam wszystkich :)
Witajcie !!
Witam wszystkich :thumbup:
dzień dobry wszystkim
siema.... obydwu panom
Hej
Witam wszystkich - w chwili pisania jestem nowy i zielony na forum ;), ale mam nadzieję zadomowię się tutaj lepiej. Od 3 tygodni mam w końcu swoje własne auto a jest nim właśnie Honda Civic Coupe, 6 gen ;).
Pozdrawiam
Witaj serdecznie, miłego wieczorku i do zobaczenia ;)
Witam serdecznie wszystkich jestem z Rzeszowa i jeżdżę biało-czarną hondą:driver:
Jo! - czyli "cześć" po staro-góralsku
Witam wszystkich, na forum jestem zarejestrowany od jakiegoś czasu, znalazłem tutaj dużo porad i informacji za co dzięki koledzyhttp://www.civicklub.pl/fi/__vbb/ima...es/biggrin.png jednak posiadaczem mojej wymarzonej ej9 jestem dopiero od 6 września, i od tej pory zamierzam aktywnie uczestniczyć w życiu forumhttp://www.civicklub.pl/fi/__vbb/ima...es/biggrin.png
Pozdrawiam adrian1692
Wszytkich nowych członków:D witam i zapraszam do aktywnego udziału w życiu forum ;) Draco masz VTi??
Temat o mojej Civic założę ;), lecz nie w najbliższym czasie bo nie wiem czy obecnie jest się czym "chwalić". Wszystko z powodu takiego, że póki co to wizualnie prezentuje się ona hmm "brudno i nieczysto" :D - trzeba by ją umyć porządnie, a co ważniejsze aktualnie jestem na etapie powolnego doprowadzania samochodu do stanu prawie pełnej mechanicznej funkcjonalności (w sensie w miarę dostępności funduszy itd).Cytat:
Zamieszczone przez [B][URL="http://hondapodkarpacie.org/member.php?898-walkiria
A jestem właściwie z okolic Rzeszowa :).
Pozdrawiam
Witam, jestem tutaj nowy i mam nadzieje ze sukcesywnie będę doczytywał informacji takich jakie potrzebuje ;)
Pozdrowka.......
Witamy :)
Witam wszystkich serdecznie :) gratuluje wszystkim niesamowicie zadbanych samochodów, jestem pod wrażeniem ile serca w nie wkładacie :) oby tak dalej i aby ta miłość wiecznie żyła.
Witaj !!
Siema witam wszystkich !!
Pierwszy dzień na forum i juz zadowolony duzo infooo
jestem z Rzeszowa , czarna Honda CRX
Dzien dobry :D
Witam, zarejstrowałem się kiedyś ale jakoś zapomniałem o pisaniu :D
Lepiej późno niż wcale :) hej!
witam! jestem tu nowy i mam nadzieje ze dowiem sie ciekawych rzeczy ;)
Witam!
Na forum jestem od dość dawna, ale swoją Hankę zakupiłem dopiero kilka tygodni temu.
Na spoty jeździłem sporadycznie - z kumplem jego civikiem.
Pozdrawiam :)
Siema :)