No witamy Kuba wkoncu wymarzony civic zakladaj temat i pokaz tego swojego furacza!!!!!!
Wersja do druku
No witamy Kuba wkoncu wymarzony civic zakladaj temat i pokaz tego swojego furacza!!!!!!
Witam wszystkich
Siemanko:) Pokaż swój wózek:)
Witamy :)
Witam wszystkich :)
Witam wszystkich. Jestem nowy chociaz Honde mam juz chwile:)
Witajcie !!
Dział Nasze Hondy czeka !!
Witam wszystkich ;)!
Już niedługo pochwale się moim sprzętem. Pozdro dla ludzi z mechanika - Krosno ;>
No witam kolege z Mechanika:) Opisuj Qpe:D
Witam wszystkich jestem nowy
witam WSZYSTKICH! jestem tu juz troszczeczke ale nie przywiatalem sie z wami mam nadzieje ze wybaczycie mi to :)
autem tez juz sie zdazylem pochwalic w galeri :) Pozdrawiam
Siema :cool:
Witam kolegów :) Co prawda jestem już tu trochę zarejestrowany ale jakoś nie zdążyłem się porządnie przywitać :)
Siemaneczko wszystkim. Jestem dziś świeżo zarejestrowany i trochę nieobeznany ale już wkrótce dodam jakieś zdjęcia do galerii. Jeżdżę Hondą Civic 5 gen
Witam wszystkich !!
Witam wszystkich forumowiczów :) jestem nowy i jak na razie nie obeznany co i jak ,jeżdżę civic 4g:)
każdy był nowy na początku ;) także nie obawiaj się że nie obeznany.... nie gryziemy :)
witam serdecznie wszystkich-jestem nowym uzytkownikiem
Witam wszystkich fanów Hondy z Podkarpacia.
powitac powitac
Witam, jestem Tomek, mieszkam w Czarnej k. Łańcuta, jeszcze nie mam Hondy ale pewnie niedługo będzie VFR 750. Po nickach kilka osób kojarzę z innego forum:P Pozdrawiam.
witam:)
Jestem tu nowy, i przyznam szczerze że jeszcze nie posiadam hondy, ale przymierzam sie do kupna civic 5 1,5 w hatchbacku:)
witajcie..
Dobrze kojarzysz Piszol, pozdrawiam!
Witam serdecznie, jestem tu "swieżakiem" ;) Za niedługo dodam temat z moją Hondą :)
XD dawaj temat z machina oblukamy :))
powitac wszystkich :D
Witam szystkich :D Jestem nowy
Nazywam sie Dawid jestem z okolic Krosna dokladnie Moderówka
Posiadam CRX'a ED9:driver: o czym sie przekonacie nie bawem... :D
Witamy witamy !!
Witam Wszystkich :)
Witam wszystkich i przepraszam że tak późno ale nie było nawet kiedy się przywitać. Mam nadzieje że wybaczycie :)
jestem swiezakiem , jezdze honda Civic V gen ;d za niedługo dodam temat to sobie oblukacie ;d;d
Witamy !!