Witam wszystkich sympatyków Hondy.
Wersja do druku
Witam wszystkich sympatyków Hondy.
Siemanko:) Dawaj Hanke;p
witamy
witam. niedawno zakupiłem genV wiec dołaczam w szeregi brygady z pod znaku H.
Siema.
Zarejestrowałem się ponieważ nie mam tak daleko do spotów ze stalowej :D
Jestem z Janowa Lubelskiego i myślę , że z chłopakami wpadniemy zobaczyć co się tam dzieje ;)
Civic 5gen :love:
Witamy! I zapraszam na spoty do Stalowej :)
witajcie :)
Siemanko :)
Witam wszystkich sympatykow Hooondyyyy!!!!:D Hanie zakupilem prawie rok temu a z dolaczeniem do Waszej grupy jakos sie przeciagalo az do Teraz!!
Moja Haneczka To Civic Eg8 D15b7 Wersja USA!! Narazie jest jeszcze w serii ale mam w planie male mody!! Pozdrawiam wszystkich!!:)
Witam wszystkich dzisiaj do was dołączyłem
Przedstawiam swoją Honde !!!!
Witam :)
Witam wszystkich nie witanych ... oczywiście zapraszam do zapoznania sie z forum oraz pokazania swojej Hondy w odpowiednim dziale :D
Witam witam :D
witamy :)
powitac:D
witam wszystkich
Pozdrawiam :)
witam :) prezentować Hanki :D
witam kolegow i kolezanki:) Milego dnia zycze:D
witamy witamy :D
witam jeżdże kanciakiem a mianowicie civic IV 1.3 75 km. Panowie potrzebuje klosza do migacza bo ktos mi stlukl. jakby ktos mial na sprzedaz to odezwijcie sie
siema blink182 !!
PS: zapraszamy do przewertowania forum i zamieszczenia ogłoszenia w odpowiednim dziale.
Siemanko :)
witam Was :D
powitac ;D
Witamy nowego kolege :)
Witam Wszystkich! ;D
Siemanko wszystkim !!!
witam wszystkich ... nie witanych wcześniej !! :D
zapraszamy do aktywnego udziału w życiu forum/klubu !!
Witam Wszyskich!!!:D:D
Witam wszystkich , byłem już tu wcześniej pod nickiem prymus2103 , ale ktoś wykasował ;-) i jestem jako prymus21033 , mam na imię Robert , i jestem z Zamościa .
Witam wszystkich użytkowników forum!
Witam wszystkich forumowiczów:) pozdro:]
Witam Wszystkich :)
Czas abym i ja się przywitał więc Witam Was!!!!!!!!:D
Witam, mówią na mnie mazik. Miałem piękną Hondę CRX którą wydachowałem, tył wyprzedził przód. pozostały mi z niej tylko części. min sprzęgło EXEDY z tarczą NKK, oraz dociskiem, ma przejechane niecałe 15 tysięcy gdyż pochodzi z demontażu rozbitego auta, W razie pytań dzwoń,
726 170 131 mogę zdjęcia wysłać mailem, z ceną się dogadamy
sprzęgło pasuje jeszcze do wielu modeli min.D13B1, D14A1, D15B2 , D16A9, D16Z5, D16A8, D16Z2
z góry przepraszam że pisze w tym dziale, ale w innym jeszcze nie mogę
---------- Post dodany o 20:48 ---------- Poprzedni post dodany o 20:41 ----------
Witam, gdzie mam wypisać te 10 postów ? Jestem tu nowy, proszę o pomoc, !
Witajcie wszyscy! Bardzo fajne forum, jestem szczesliwym posiadaczem Hondy Civic ej9 1,4 90Ps. Pozdrawiam ;)
witam :) kłania się z tej strony Tarnów Civic Squad :) pozdrawiam :)