Siema Siema :D
Tego Łysego Łysego od Dominiki i od srebrnej coupe ? :)
Pozdro i witamy na forum ! :)
Wersja do druku
Witam i pozdrawiam:)
Dzień dobry, Dobry wieczór wszystkim fanatykom Hondy:))!!
cześć:)
Witam serdecznie :P
siema koledzy....
Witam wszystkich! Mam nadzieję, że w niedługim , lub trochę dłuższym czasie, stanę się posiadaczem wymarzonego jajka, pozdrawiam! ;)
Witam wszystkich posiadaczy jak i fanów marki Honda ^^
Od niedawna jestem posiadaczem hondy prelude. Druga Hania w rodzinie ;]
witam jezdze cifem V coupe ;P
Witam wszystkich forumowiczów:)
Im więcej żyję ze świadomością że po świecie jeżdżą hondy, to tym bardziej przekonuje mnie to by by właśnie ją kupić:P Najfajniejsza 4 gen hatchback oczywiście odpicowana;)
Siema Wszystkim:)
LoOka
stanley07-51
d4niel
Siemanko :) !!
witam :)
A co sie bede przywitam a co :D i'm Daniel , dla wtajemniczonych Grucha :D Wprawdzie maszyny spod znaku H nie posiadam ale lubie wiedziec co sie na podkarpaciu kręci , do civica mam duży sentyment ale to długa historia. Na forum trafilem za przyczyną przyjaciela towarzysza WOdza :) Na codzień turlam sie starym Rabbitem , albo Correm , a w warsztacie powstaje od podstaw robiony Passat B2:) Pozdrr for allll
siema broo :D
Witam wszystkich. Krzysiek jestem. Jestem z jednej z okolicznych wsi kolo Lubaczowa, ale obecnie prawie 100% czasu spędzam w Krakowie. Hanie mam od ponad roku.
Pozdro
Cześć chłopy:)
Siemka, info na MKH o Waszym MEGA ZLOCIE zaprowadziło mnie tutaj:)
Dissnej Kraków Kraków ???
SIEMANKO LUDZISKA!!!!:D:D Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow tego portalu:) Wasze Hondy tez pozdrawiam:D i niech wam tam nie gnija hahaha:D
Witam :D Mam na imie Kamil . Klubowicz z CST :P .. Pozdrówka dla wszystkich Hondziarzy .*
Mam nadzije że spodkamy sie juz niebawem na Zlocie . Pozdrówka:P
Witam :) Jestem Kamil :) Pozdrawiam i mam na dzieję do zobaczenia na zlocie 22.04.2012 :)
Witam wszystkich - co prawda nie jestem z podkarpacia (mieszkam w Połańcu) ale często bywam w Waszych stronach (żona z okolic Tarnobrzega, Nowej Dęby) lub promem w Mielcu :)
Jestem miłośnikiem marki Honda, a dokładnie modelu Prelude - miałem V generację, obecnie jeżdżę IV generacją.
Mam nadzieję, że znajdziemy kilka wspólnych tematów do dyskusji - pozdrawiam Wszystkich!
Witamy Witamy :)
Przedstaw swoje auto w odpowiednim dziale :)
Witam wszystkich od 3 lat jestem szczęśliwym posiadaczem hondy accord VII
Pozdrawiam
Witam muszę się pochwalić trafnym zakupem samochodu, miałem ich już kilka ale Honda jest naprawde niezawodna;). Obecnie jestem posiadaczem Hondy Civic VI z małym piecykiem 1.4 który na wyższych obrotach naprawde daje rade. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów.:D
Siema Panowie !!
Przedstawcie swoje furki w odpowiednim dziale i uczestniczcie w życiu forum !
Pozdrawiam
Siemanko zapraszamy na spoty , ujawnijcie swoje maszyny i powodzenia w modach :))
Witam :) Joker z Krakowa się kłania :) Ze znaczkiem H od dłuższego czasu mam doczynienia, aktualnie od 5 lat jeżdze EJ2 :) pozdrawiam :)
Siema Siema !!
Powitać szanownych użytkowników !!
Niestety obecnie nie posiadam w garażu w całości żadnej Hondy, ale kiedyś na pewno się to zmieni i znów jakaś koHanka będzie na stanie :D
Do tej pory posiadałem civiki- V gena - 3d hb b13a2 1.5 roku oraz VI gena 5d hb 20t2r 4 lata.
Z VI gena zostało tylko mnóstwo części do sprzedania :/.
Jestem z Mielca - pozdrawiam Marek
witam wszystkich klubowiczów:clap: ,z hondą mam do czynienia od niedawna pierwsze civic teraz pralka V.Myślę że znajdziemy wiele wspólnych tematów.Kręcą mnie obroty:yes:tej marki.pozdrawiam jurek
Ja też Cię witam w imieniu wszystkich. Ale jak większość tu obecnych wiem, że specjalny temat do powitań już istnieje. http://hondapodkarpacie.org/showthre...rpacie/page236!!
Witam Serdecznie Wszystkich Użytkowników "H" na Podkarpaciu :)
Siemasz, siemasz!! :)