Witam i Pozdrawiam, Northern Sun
Wersja do druku
Furka bardzo ciekawa musze przyznac :mrgreen: custom work jest thebesciak :twisted: tylko z przodu czegos niczewo :roll: foto tuz ponizej tez fajowe pzdr. N.S
hmm wstawilem chromowane rurki i raczej tam juz nic nie pasuje. a masz cos konkretnego na mysli co wedlug ciebie powinno tam jeszcze byc ?Cytat:
Zamieszczone przez Northern Sun
:)
Hmm Wg mnie najfajniej pomalowane EG w polsce. 0 wiochy. EXTRA. A pały się nie czepiają tych przednich szyb ??
Może byś napisał jakie są mody albo coś ?? Widze że zawiecha ruszona. Może napisz coś więcej o aucie i daj jeszcze jakieś fotosy hehe.
jakos lampy z przodu niet :shock: :roll: pzdr. N.SCytat:
a masz cos konkretnego na mysli
no czepiaja sie, czepiaja ale mam o tyle dobrze ze z lokalna policja nie mam tu zle a jak gdzies dalej sie myka to trzeba w miare madrze pogadac i spoko ;)Cytat:
Zamieszczone przez Lord_ZED
jak tylko skoncze moja kochana sesyjke to napewno zapodam jakis topic jesli mozna o przerobkach. a narazie na szybkosci fotki jakies (mniejsze niz ta na poczatku :P)
http://www.mike5707.fotopic.net/p21331380.html
http://www.mike5707.fotopic.net/p21331381.html
http://www.mike5707.fotopic.net/p21331384.html
http://www.mike5707.fotopic.net/p21364629.html
Panie NS, co do lampek calkowicie sie z toba zgadzam tylko mam problem zeby zza wody sobie sprowadzic bo u nas jeszcze drogie to troszke jest...
pzdr :)
No po tych zdjęciach nabrałem jeszcze większego szacunku, środeczek autka tez spoczko :D
no i kółka zdrowe :) .
Oczywiście jak przedmówcy pisali to jakiś opisik mógłbyś wystosować.
z fotek widać że włożyłeś trochę serca w autko... wszystko wygląda na profesjonalną robotę...Cytat:
Zamieszczone przez Mike
czekamy..... no i z opisami przeróbek zapraszam do "technika i tuning"....Cytat:
Zamieszczone przez Mike
pozdro
Jak już wspomniałem - PIĘKNA FURKA podoba mi sie na maxa szok normalnie :)
Oblukałem nowe foty. Pytanko czy ta deska rozdzielcza jest zrobiona tym czymś (nazwy zapomniałem) Co robią do wrc ze się na klej napyla zamsz czy coś tam takiego ?? Czy to seryjne jest. TAk z ciekawości spytam. Błyskawice w środku oki ale z guzikami jakoś to dziwnie wygląda.
Flok :idea:Cytat:
Zamieszczone przez Lord_ZED
No właśnie o Flok mi chodziło. I co z tymi zegarami redline 6500 ??? SWAP ??? Bo niebardzo w b16 ma się odcięcie na 6500rpm.
panowie dalszą dyskusje proponuje prowadzić w "NASZE HONDY"..... tutaj się witamy, a wyrasta EOT.... zakładajcie nowy topick i jazda :wink:
Sprzedaje Accorda , kupuje Civica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Witajcie cześć i czołem pytacie skąd się wziąłem ... co prawda nie z podkarpacia ale z małopolski i chętnie stanę się członkiem upsss użytkownikiem tego forum hie hie hie :lol:
Wkleje fotki mojej Hondy ale nie wiem jak może komuś wyśle albo powiedzcie mi jak to uczynić .Do tej pory użytkowałem forum MAzdy i może jest tu ktoś kto tam bywał , POSDROFIENIA DLA FSZYSTKICH :lol: !!!
Wiatmy witamy i na forum zapraszamy :):):)
Ariadna mówi WITAJ Tomekk ;)
A Teletubisie dopowiadają .... fajnie, że do nas dołączyłeś :D
Pozdr
hejka Tomekk! również witam...
a foty najlepiej wstaw na jakiś serwerek i daj liny....
albo wstaw jako załączniki ale wymiar nie większy jak 800x600
czekam na fotki
PS:
na forum mazdy nigdy nie siedziałem, ale jeżdziłem mazdą dwa roki... ale bardzo dobrze wspominam ten wózek... pod względem funkcjonalności bije hanie na łeb i szyje...
Witaj! nie ważne skąd jesteś, ważne, że co jakis czas wsiadasz do Hani
Witaj Tomku i pozdrawiam.
Czy ja Cie czasam nie pamietam jeszcze ze starego forum ?????????
jakie mazdy mieliscie?
Tak zgadza się możecie mnie pamiętać ze starego forum nie zaglądałem na nie a tu patrze o jest coś nowego na rzeczy stare ale jakby nowe forum Honda Podkarpacie niewiele trzeba i myk znów siedze w temacie widzę ze tutaj wiecej działow macie o rany chyba pochwale sie tacie tylko najpierw zanurze usta w herbacie , mmmm ale dobra heh ok juz co do Mazdeczek to ja miałem MAzdę MX3 V6 8,5 sek do setki a co do niezawodności to Mazdy przodują nie od dziś topowy roadster MX5 jest jednym z najmniej zawodnych aut świata
Hmmm teraz te zdjecia jak nie wymysle to poprosze moze kogos zeby mi wkleił :?
Witam serdecznie wszystkich milosnikow Hondy z moich rodzinnych stron.
Na forum jestem poraz drugi.
Obecnie mieszkam w NY , ale pochodze z Kolbuszowej.
Moja przygoda z 'H' rozpoczela sie szesc lat temu od
'94 Prelude Vtec , nastepnie byl (i nadal jest) '97 Prelude Sh
no i w koncu moje najmlodsze baby '05 Acua TSX .
Witam :!:
Pamietam Cię z poprzedniego Forum, opisz tą Acurę TSX
Wiatam witam. Samo NY czy moze okolice??
Pozdro Łukasz
tak w woli scislosci to to futerko to jest floCk. tak sie to pisze. ale to tylko tak zebyscie wiedzieli na przyszlosc ;)
Lord_ZED ten licznik to tak- maly swapik ale nie bede sie tu rozpisywal ;)
Senturion nie wiem czy ty kobieta czy facet (nie wiem w jakiej formie pisac :D ) ale sprzedaj accorda bo jedyna sluszna marka to civic :D ;) :P
No juz koncze coby moderatora nie draznic ;) w wolnej chwili bede sobie klecił topic o moim autku i jak skoncze to zapodam tam gdzie sie takie rzeczy zapodaje tu na forum i wtedy pogadamy o wszystkich szczegolikach :)
pozdrawiam
a ja jako nowy user tez cie powitam Panie kolego :] ja cie kojarze chyba z innego foruma jak pytales o akwanarium w kraku bo podobne autko w avartarze bylo jak sie nie myle :]
pzdr
Zgadza się Panie Kolego heh , byłem tam z dziewczyna w niedzielę ale nic rewelacyjnego powiem wam ,
może ktos mi powie jak założyć stronke www żebym mógł tam dawać fotki i wklejać je na forum bo na prawde nie wiem :?
Mike jest taki znaczek koło Nick'a po którym rozpoznasz jakiej pci user się zdeklarowałCytat:
Zamieszczone przez Mike
BTW na starym forum też ktoś miał kłopoty z pcią Senturiona :mrgreen:
http://www.hondapodkarpacie.pl/viewtopic.php?t=67 :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Tomekk
Dzień doberek :)
aaa OK :) Widze juz ze samiec :lol:
no bo to w sumie nie wiadomo czy w avartarze jest wlasciciel(/-ka) czy to czyjes zdjecie i niewiadomo w jakiej osobie/formie pisac :P
Hej
Wlasnie wlozylem kilka fotek i krotki opis aut
na forum
http://hondapodkarpacie.pl/viewtopic.ph ... 8cf47ddd97
Mieszkam w NY - Middle Village, Queens
Dzieki za powitanie
Peace:)
Cytat:
Mike napisał/a:
Senturion nie wiem czy ty kobieta czy facet
Mike jest taki znaczek koło Nick'a po którym rozpoznasz jakiej pci user się zdeklarował
BTW na starym forum też ktoś miał kłopoty z pcią Senturiona
E no chłopy nie róbcie mnie tutaj obojniakiem :) mam wszystkie potrzebne rzeczy by deklarować sie na faceta :mrgreen: a kobieta na avatarze to byc może przyszła współwłaścicielka mojej H :mrgreen:
Mike taki Civ jak Ty masz podobał mi sie od dawna ale Accorda zatrzymam chciażby dla tego projetku DTM :mrgreen: Może kiedyś tak go zrobię :twisted:
Czy ty czujesz ze rymujesz ????????? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Tomekk
Witam i pozdrawiam
Witam
TSX jest śliczny, można powiedzieć że "lepszy" brat bliżniak europejskiego acorda type-s :)
Witam miłośnika znaczka H zza wielkiej wody :)