Witam wszytskich, pozdraiwam Mielec
Wersja do druku
Witam wszytskich, pozdraiwam Mielec
Witam wszystkich :) !
Siema nazywam się Patryk. Jestem tu nowy ale mam nadzieje że zostanę tu na długo, Pozdro dla wszystkich użytkowników i administratorów :D
Cześć jestem Andrzej też jestem hondo holikiem ...
Witam serdecznie wszystkich obywateli forum społecznościowego Honda Podkapracie, jestem Piotrek i lubię jeździć samochodem.. :)
Cześć Piotrze! My także lubimy jeździć swoimi autami, czytaj Hondami :D
Witam wszystkich uzytkownikow :)
witam i pozdrawiam:D
Witam wszystkich!!
witam :D i pozrawiam
Siema
pokazywać furry w odpowiednim dziale ;)
Siemka :)
Witam wszystkich
Witamy Witamy :)
Witam :)
---------- Post dodany o 17:26 ---------- Poprzedni post dodany o 17:25 ----------
Gdyby ktos wiedział o jakis sprezynkach (-30mm) to prosze dac znac 122 547 29 moje gg :)
Siema Henziu... O springi patrz w dziale Sprzedam... trafiają się fajne sztuki...
Witam i pozdrawiam!!!
:D witam wszystkich :D
Witam wszystkich Hondziarzy i z okazji Wielkanocy chciałbym wszystkim życzyć WESOŁYCH ŚWIĄT :D
Siemka :)
Czołem :) I jednocześnie Wesołych Świąt :D
Witam wszystkich Hondziarzy:D Narazie nie mam żadnej Hondy, ale jestem fanem tej japońskiej marki :rolleyes:
P.S. Wesołych..:yes:
Witam !
Ale was przywiało :D siema!
Witam ! :)
witam wśród żywych ziom !!
Witam wszystkich:) z Honda od nie dawna ale jako pierwsza ;]
Witam po długiej przerwie niektórzy pewnie mnie znają pod ksywą SZATAN z TTT
w tym roku Honda DRAG D15B dostała nowe graty z BISI MOTO
jak tylko pogoda dopisze postaram się na spota wpaść
Witam,:biggrin:
witam :)
Witam.
Witam Wszystkich:clap:
Witam wszystkim :)
Witajcie !!
Bardzo się ciesze że osoby które są z nami już od dawna (patrząc na date rejstracji na forum) w końcu się witają :D
Zapraszamy Was nie tylko do czytania ale także większego udzielania się na forum !! :)
Witam wszystkich posiadaczy Hond :)
Ale Was przybywa :O codziennie ktoś nowy, także forum rośnie w siłę :D Bierzcie czynny udział w forum i zapraszamy na otwarcie sezonu!! :)