Siema Wszystkim :D
Wersja do druku
Siema Wszystkim :D
Witamy... Witamy...
Witam, poki co przymierzam sie do zakupu hondy, mam nadzieje ze juz niedlugo stane sie aktywnym czlonkiem !
Witam, jestem fanem HONDY od dziecka ale zycie poleciało inną droga mam nadzieję ze zamienie kiedyś moją A3 na porządną HONDE :)
Witam
Niedawno kupiłem civica 92 d15b2 w opłakanym stanie niestety ( centa trochę powyżej 2 tys ) mam nadzieje z wasza pomocą przywrócić jej dobry stan, lokalizacja teraz jasło , pochodzę z SC
Witam !
Na forum jestem już dłuższy czas , ale nie mogę się dostać na stare konto (badzer).
Sprzedałem właśnie pralke V :) i poluje na ACCO VII.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)
siemano:) ja na swoja pierwszą honde dopiero zbieram:)ale jestem zajarany po uszy:)pozdro
Witam wszystkich.
Witam wszystkich zwolenników wysokich obrotów !!!:yes:
Witam ponownie, tym razem z EM2 D17A8. Ta czarna amerykańska koHanka wozi mnie co ranka:P
Siema Ja na swoją hondę też dopiero zbieram i już myślę jakie mody w niej będą
Witam wszystkich!:)
Witam wszystkich serdecznie jestem tu nowa od dziś
siema :)
Witamy wszystkich nowych ... :D
witam :)
Cześć, wszystkim. Mogę ogarnąć kilka osób z RRS i okolic gdyby ktoś chciał wpaść do tych rejonów na jakiś spocik:P
Witam wszystkich jestem posiadaczem Hondy Civic 6 gen 1,4 97r pozdrawiam wszystkich i miło być na tym forum pozdrowienia z okolic Przemyśla:)
Witam wszystkich miłośników honda:)
witam
Witam również i Ja :) :D
Witam wszystkich serdecznie
siemanko :P
witam wszystkich
Siemano. Prela 4gen 2.3 h23a2 D-ca z tej strony ;)
już 2 raz widziałem seledynowego civa V gen HB w Mielcu z lampkami ala obrysówki i fajnie to wyglądało:D ogolnie zadbany ktoś z forum ??
Witam!:)
Witam wszystkich!
Witam wszystkich :D
WItamy Witamy !! nowych wyjadaczy :D
Witam Wszystkich ! :)
Witam szanownych forumowiczow !:punk:
Cześć wszystkim na forum!
witam
nawet i mama jest:D witamy :P
dzień dobry wszystkim :wink2:
hej :D
witam wszystkich serdecznie :) 100nek ej6