Witam :)
Wersja do druku
Witam :)
:D Witam wszystkich ;;
Witam wszystkich :) przyszedłem do forum gdyż szukam pewnego samochodu którego prawdo podobnie właściciel znajduje się na tym forum :)
Hello,
Wlasnie tydzien temu spelnilem swoje mlodziarskie marzenie i kupilem Del Solke (narescie). Oczywiscie po lekkim wiejskim tuningu i teraz probuje ja doprowadzic do normalnego technicznego jak i wizualnego stanu. Mam nadzieje ze pomozecie!!!
Pozdrawiam
Witaj ziom :) pokaż solkę w odpowiednim dziale .
Witam wszystkich :)
Witam wszystkich użytkowników forum
Witam wszystkich serdecznie, jestem tu nowy więc i może nie bede ogarniał :D nie chce odwalić maniany, więc przedstawie sie. mam 18 lat, Hanke posiadam od 3 tygodni, kupiłem ją w okolicach Brzozowa, mieszkam w Strzyżowie. i czekam z niecierpliwością na jakiś spocik, chce w niej zmienić kilka rzeczy i zapytać o zdanie innych forumowiczów ;) pozdrawiam.
Witam wszystkich fanatyków marki Honda którzy zlokalizowani sa na Podkarpaciu :)
Witam witam:)
Witam wszystkich :clap:
Dzień dobry :) zarejestrowałam się żeby zobaczyć jak u Was rozwijają się Hondy,
Pozdrawiam :)
Piona wszystkim :D
Witam wszystkich :D
witam wszystkich mam na imie Łukasz jezdze honda civic ej9 zielona , zakupiona w Rzeszowie prawdopodobnie gdzies była na waszym forum :)
Witamy Witamy :)
Siemka :D
witam
Witam wszystkich :) Mam na imię Adam, jestem posiadaczem od 3 tygodni Hondy Civic EG3 :D do zobaczenia na drodze, pozdrawiam :)
hej witam ;P
Witam, nie jestem aktualnie posiadaczem hondy :) Właśnie coś szukam.
pOzdrawiam
hejka
siema
witam :)
nowy w rodzinie ^^
Witam wszystkich :) Zarejestrowałem się już dawno ale nie miałem okazji się powitać z użytkownikami. Dlatego witam wszystkich :)
elo wszystkim!
nie mam jeszcze swojej Hanki ;p ani lat na nią :< ale sie zarejestrowałem aby podziwiać podkarpackie Hanule ;P pozdro.
Witam :) Niestety nie posiadam jeszcze Hondy ale powoli zaczynam poszukiwania. Na razie troszkę chce popodziwiać Waszych. Pozdrawiam
Witam :D Mam na imię Norbert i od jakiegoś czasu posiadam Honde Civic 5 gen coupe do zobaczenia na zlocie albo gdzies na trasie :D
Czesc :)
Witam całą ekipę.
Mam na imię Łukasz i jestem dumnym posiadaczem Civic VI.
siemanko po dłuzszej przerwie. brak czasu zeby tu zagladac ale musialem sie pochwalic moim nowym nabytkiem :)
Witam wszystkich:)
Witam, wszystkich kolegów z Podkarpacia.
Cześć wszystkim :)
Witam wszystkich.
Mam na imię Łukasz i jeżdżę Hondą Civic VI gen, w wersji sedan.
powitać :)
cześć.
mam na imię Paweł i posiadam Hondę Civic 5g