O so chodzi, przecież ja nie mam czerwonego auta :?Cytat:
Zamieszczone przez Piszol
Luczar ma czerwone :mrgreen:Cytat:
Wersja do druku
O so chodzi, przecież ja nie mam czerwonego auta :?Cytat:
Luczar ma czerwone :mrgreen:Cytat:
witamy witamy
Witam i Pozdrawiam, Northern Sun
Siemanko.
Pozdrawiam.
witam i czekam na foty maszyny w dziale nasze pomykacze :wink:
mocne pozdro
jacek
co chcecie od cifow i to czerwonych :evil: hehehe :P
komu mam killa zrobic hehe ;)
ja nic nie mam przeciwko . :lol: w koncu Honda
Witam, czyli jest juz 3 civici :D coupe zielone :D a z jakim serduchm jest twoj :?:
z takim jak twój, w kupie 5 gen. szły tylko dwa silniki D15B7 (EJ2) i D16Z6 (EJ1)Cytat:
Zamieszczone przez bamse
wkońcu postanowiłem się dopisać do forum podpisuję się pod listami bywam na spotach częściej niż niektórzy a więc najwyższa pora zawitać i wirtualnie do światka podkarpackich hondziarzy
witam i pozdrawiam
A witam. Jako że nie znam Ciebie i twojej fury osobiscie czekam na jakieś fotki w galerii. A tutaj napisz coś wiecej o Pralce.
Pozdro Łukasz
Za namową się pojawił :) Masz zajebistą LUDE to należysz do nas.
Jakieś fotki??????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez martino
I bardzo dobre posunięcie, bo jak zajechałes na spota to tylko każdy do każdego a kto to ?ja nie wiem ja też, a teraz to przynajmniej będzie o Martino jedzie super :)
siema - kujawsko pomorskie wita :)
Witam i pozdrawiam i czekam na galerię Preli. :mrgreen:
Strzaleczka :) witamy w naszych szeregach :)
jak najbardziej powitać... powitać... i czekać na foty... czekać.... :D
mocne pozdro
pralka 2,3 i to chyba wszystko reszta standardzik a co do fotek to poczekam do wiosny aż skończe modzić i ładniejsze fele będą
Jak Ci sie sprawuje silnik ???? bo zaniedbany 2.3 potrafi przyspożyć kłopotów a zadbany bedzie służy na dłuuugie lata.
pozdrawiam.
SORY OT
jak narazie nie narzekam mam ją rok i nic się nie działo mam nadzieje że tak pozostanie jeszcze na długo a przykrości sprawia gdzies około 200k a mi do tego jeszcze brakuje(zakładając, że nikt nie kręcił licznika)
Witam jestem ze stalowej woli to wsumie jest podkarpacie :) lubie bywac na ruznych zlotach itd. moze uwas sie pojawie jak bedziecie organizowac cos wiekszego wiec dajcie jakies info wpadne lub wpadniemy :)
Witam i pozdrawiam. Może napiszesz coś wiecej o swojej Preli i zapodasz jakieś foty bo jestem ciekawy (inni pewnie też)
Witam wszystkich moje ukofane autko to civic niedlugo podesle fotki szczególnie witam ŁUKASZA :D
Również Cie witam Kasiu. Domyślam sie czym sobie zasłużyłem na tą Szczególność, mam nadzieje że już wiecej nie będziesz miała powodów żeby mnie Szczególnie zapamiętywać :wink:
No to czekamy na zdjęcia (koniecznie w galerii)
Pozdro Łukasz
Miło powitac, i jak juz "przedmówca"Senturion pisał czekamy na foty i więcej danych na temat Twojego malenstwa :)
Również Witam :D
PS pozwoliłem sobie wydzielić nowy temat :wink:
Powitać :!:
zaglądaj na forum i śledź posty w "Zloty i Spoty" Zapraszamy :DCytat:
Zamieszczone przez MaTeK
PS właśnie oglądnąłem zdjęcia Twojego auta i przypominam je sobie z wyscigów na 1/4 w Stalowej
Też witam, pamiętam ze Stalowej i raz widziałem w Rzeszowie w święto zmarłych.
Pralka mi sie podoba :lol:
Pozdrawiam
Witam płec piekna w naszym gronie i jak koledzy czekam na foty.
na foty hani z kasia :D :P
Z wielką uciechą pragnę powitać kobietę w naszych progach!!!
Napisz jeszcze jaka to Hania Cię wozi?
PZDR.
Witam i pozdrawiam.
Powitać.
Pozdrawiam.
Siemanko.
Pozdrawiam.
Strzałeczka :)
Powitac nową panią w naszych szeregach :)
witam i pozdrawiam :mrgreen:
witam rowniez bardzo serdecznie i mile :D