Jak w temacie, chcialbym zamienic 4 kółka na 2
Civic duzo przeszedl, w koncu ma juz 20 lat...
Służy mi do dojazdy na nieduże odległości, a sprzedaję bo kupiłem busa i nie potrzebuje 3 samochodów. Bardzo często jeżdżę sam, a skuter ma dodatkowo tą zaletę, że można go łatwo zaparkować
Kilka słów o Hondzie.
Civic VI gen D14A5 90KM
Przebieg 208 000 km
4 door , radio, el.szyby przód, hak
Civic przyjechał z Holandii w 2010r. Była działająca instalacja gazowa lecz nie wbita w dowód. Gość przede mną usunął większość części, zostala tylko butla z dokumentami - wlew obok paliwowego.
Stan ogólny dobry tzn. jeździ do przodu, tyłu i skręcahamulce sprawne, zawieszenie ok. elektryka dziala, hak z nowym gniazdem.
Nowe swiece i okładziny hamulców tył, dodaję pasek alternatora(jesli nie zdołam wymienić).
Jak już wcześniej pisałem, Civic ma 20lat i nie jest bez wad. Prawa szyba przód ciężko się domyka idrzwi też, przegub prawy zewnętrzny trochę trykocze przy max skręcie. Blacharka ma mankamenty typu: prawy błotnik z wgniotkami, maska ma ogniska rdzy przy grillu, ogniska rudej na drzwiach prawa strona, zderzak przedni z małymi uszkodzeniami, tylni też i z otworem po wlewie gazu.
OC i przegląd do września 2016. Jest także możliwość psprzedaży. Cena adekwatna do stanu auta.
Cena 2500 pln do dogadania.
Kontakt pw, tel. 668 401 491, 665 080 227