Super Maciek ze ruszyłes z tematem. Masz wielkiego plusa. Ja nie wyrobie z honda, ale na pewno wpadne jako bierny kierowca
Super Maciek ze ruszyłes z tematem. Masz wielkiego plusa. Ja nie wyrobie z honda, ale na pewno wpadne jako bierny kierowca
Ostatnio edytowane przez wąski ; 24-02-17 o 23:39
JPN (25-02-17)
Lista leci, proszę Was o wpisywanie się, trening przypadałby prawdopodobnie na 25 marca 2017 r. (na 90%), potwierdziłbym to na 100% gdyby Organizator podpisał umowę najmu obiektu i zadzwoniłby do mnie z tą informacją, z uprzedzeniem o kilkanaście dni wcześniej, niż 25 marca :
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Lista:
1. JPN
Ostatnio edytowane przez JPN ; 25-02-17 o 07:21
ja odpadam 25 marca jest ulez
jeżeli nie wypali Biłgoraj 25 marca, to pewnie będę miał w planach jechać na ułeż ...
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Zamieszczone przez Tommi
Ja odpadam, wyjazd służbowy...
Ja niestety tez odpadam w tym miesiącu 😕
w takim razie najwyzej temat sie odswiezy jak bedą chetni na wyjazd w innym terminie
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)