Pełna relacja z MEGA ZLOT-u
Po kilku miesiącach spróbuję napisać kilka rzeczy odnośnie zlotu - biorąc ostatnio pod uwagę małą frekwencję osób zaglądających na forum mam nadzieję, że kilka osób to przeczyta.
Po pierwszę chciałbym podziękować wszystkim osobom oraz uczestnikom zlotu za obecność i przybycie na coroczny zlot organizowany przez Hondę Podkarpacie. Nie napisze nic nowego, że to wydarzenie jest organizowane dla Was więc bez Was nic by z tego nie wyszło. Jak wspomnieli uczestnicy w poprzednich wypowiedziach w tym roku była mniejsza liczba osób uczestniczących w zlocie. Natomiast zgodzę się ze zdaniem że:
pozatym wydaje mi się, że nie musimy za każdym razem podbijać liczby zarejestrowanych samochodów - nie o to chodzi.![]()
Fajnie, że w tym roku pojawiło się sporo nowych osób, które po raz pierwszy miały możliwość uczestniczyć w kwietniowym wydarzeniu. Głosy i informacje dochodzace od nowych osóby (w trakcie czy po imprezie) są przeważnie pozytywne, co mnie osobiśnie bardzo cieszy. Oczywiście na zlocie pojawiło się wiele osób, które są z nami od lat za co rónież serdeczne dzięki!
Co roku dokładamy wszelkich starań, żeby rozpoczęcie sezonu było bardziej dopracowane, zorganizowane, pewne rzeczy bardziej dopieszczone a czas zlotowy w pełni wykorzytsany. Niedawno została udostępniona pełna relacja przez ekipę filomową Lemoniade Studio. Mam nadzieję, że relacja się Wam podoba!
Podziękowania dla wszystkich sponsorów, partnerów jak i każdej osoby która przyczyniła się do powstania tegorocznej edycji MEGA-ZLOTU. Nie będę wymieniał nazwisk, co by nikogo nie urażić, gdybym o kimś zapomniał.
Wszystkim wielkie dzięki!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)